• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۸۵ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 8502-17846

/كنفرانس نفت، گاز و انرژي در افق 1404/ مديرگروه آموزش سيستم‌هاي انرژي خواجه نصير: بسياري از مديران اعتقادي به اجراي برنامه‌هاي بلندمدت ندارند

/كنفرانس نفت، گاز و انرژي در افق 1404/
مديرگروه آموزش سيستم‌هاي انرژي خواجه نصير:
بسياري از مديران اعتقادي به اجراي برنامه‌هاي بلندمدت ندارند

بسياري از مديران صنعت نفت به دليل مشغله كاري بسيار و يا سابقه بد برنامه‌هاي بلندمدت نسبت به اين برنامه‌هاي اعتقادي ندارند.

دكتر مجيد عميدپور ـ مدير گروه آموزش سيستم‌هاي انرژي دانشگاه صنعتي خواجه نصير ـ در گفت‌وگو با خبرنگار نفت و انرژي ايسنا، تدوين برنامه استراتژيك و بلندمدت را براي تحقق خواست‌هاي مشترك يك ملت ضروري ارزيابي كرد و افزود: بررسي تفضيلي بخش‌هاي مختلف چشم‌انداز بيست ساله كشور به خصوص در صنعت نفت بسيار ضروري است تا اشكالات و نواقص آن به مرور بررسي و اصلاح شود تا يادمان نرود سند چشم‌انداز چه اهدافي را براي 20 سال آينده پيش‌بيني كرده است.

وي خاطرنشان كرد كه هر برنامه‌اي در زمينه‌اي شكل مي‌گيرد كه در طول زمان تغيير مي‌كند و افزود: اهداف چشم‌انداز اگرچه بلندمدت ديده شده است اما بايد در هر سال مورد ارزيابي مجدد قرار گيرد.

وي با اشاره به تغيير قيمت نفت و ساير تجهيزات و فرآورده‌هاي جانبي آن تغيير در برخي سياست‌هاي فرعي را لازم خواند و افزود: تهيه‌كنندگان چشم‌انداز نگرش مثبتي نسبت به اين صنعت داشته‌اند و بهترين شرايط را لحاظ كرده‌اند اما قيمت‌ها و تكنولوژي‌ها هر سال تغيير مي‌كنند.

عميدپور خاطرنشان كرد كه چشم‌انداز بايد هرچه بيشتر به اجرايي شدن نزديك شود تا از حالتي كه به نظر برخي آرمان گرايي به نظر مي‌رسد بيرون بيايد.

اين كارشناس مسائل انرژي تاكيد كرد كه انجام برخي موارد لحاظ شده در چشم‌انداز مثل مساله بنزين و حذف يارانه انرژي نياز به شجاعت زيادي دارد و افزود: سال‌هاي سال است كه داستان منطقي كردن يارانه‌هاي انرژي را دنبال مي‌كنيم اما هنوز اتفاقي روي نداده است و مردم آثار اين حركت‌ها را نمي‌بينند.

وي همچنين در خصوص سناريوهاي در نظر گرفته شده در سند چشم‌انداز بيست ساله كشور افزود: با وجود سناريوهاي مشخص هر گروهي وظيفه و حيطه كار خود را مي‌داند و دولت نيز مي‌تواند عملكرد را مطابق با آن مطالبه كند.

مدير گروه آموزش سيستم‌هاي انرژي دانشگاه صنعتي خواجه نصير معتقد است كه ديدگاه مديران صنعت نفت در اجراي سند چشم‌انداز اين صنعت بسيار اهميت دارد و افزود: بسياري از مديران نگرش مثبتي نسبت به برنامه‌هاي بلندمدت ندارند چراكه معتقدند اجراي اين برنامه‌ها نياز به هماهنگي و زحمت بسيار دارد.

وي افزود: در نظر داشت كه بسياري از سازمان‌ها حجم كار بالايي دارند و نمي‌توانند به طور كامل در راستاي اجراي برنامه‌ها عمل كنند اما بايد تدبيري انديشيده شود كه برنامه‌هاي چشم‌انداز در اولويت كارهاي سازمان‌ها قرار گيرد و ضرورت اجراي آنها احساس شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha