مديرعامل سازمان انتقال خون از ورود اولين محموله ايمنوگلوبولين وريدي خبر داد
مدير عامل سازمان انتقال خون از ورود اولين محموله ايمنوگلوبولين وريدي خبر داد.
به گزارش سرويس «بهداشت و درمان» خبرگزاري دانشجويان ايران، دكتر ابوالقاسمي در حاشيه بيست و نهمين كنگره ISBT كه در شهر كيپ توان آفريقاي جنوبي برگزار شد از ورود اولين محموله ايمنوگلوبولين وريدي (IVIG) مشتق از پلاسماي انساني كه محصول مشترك ايران و آلمان است، خبر داد و اظهار اميدواري كرد كه با حمايت دولت و مجلس در آينده نزديك شاهد توليد اين قبيل داروها در داخل كشور باشيم.
همچنين دكتر منشدي مديركل روابط عمومي و امور بينالملل سازمان انتقال خون ايران گفت: در اين كنگره كه مهمترين كنگره راجع به طب و علوم انتقال خون است 62 كشور جهان شركت داشتند و مطالب مهم خود را به صورت خلاصه مقاله ارائه دادند.
وي گفت: آلمان با 58 پوستر، آمريكا با 54، هلند با 53 و ايران با 44 پوستر رتبههاي اول تا چهارم را به خود اختصاص دادند كه در اين ميان 38 پوستر و مقاله ارائه شده از ايران از مركز انتقال خون بوده است و كشورهاي فرانسه با 42 پوستر، ايتاليا با 39 پوستر، انگلستان با 35 و آفريقاي جنوبي با 30 پوستر رتبههاي بعدي را به خود اختصاص دادند.
منشدي در خصوص برگزاري اجلاس سراسري مديران سازمان انتقال خون كه در هفته جاري برگزار شد از ارائه گزارش عملكرد يكساله اين سازمان خبر داد و گفت: تلاشهاي به عمل آمده براي ارتقاي كيفي فعاليتهاي سازمان از جمله ارتقاي كيفي كيسههاي خونگيري و كيتهاي آزمايشگاهي، عملياتي شدن سيستم اتوماسيون اداري و فني در تهران و تلاش براي توسعه آن در 9 استان بزرگ تا پايان سال جاري، حذف خون جايگزين و اعمال رعايت شاخص اهداي خون بصورت 100 درصد داوطلبانه، سرمايهگذاري براي رشد در صنعت پلاسما، اقدامات انجام شده در زمينه بانك خون بند ناف، ضرورت ايجاد توسعه روابط بين الملل و ارتقاي سطح ارتباطات و بهرهمندي از علوم روز انتقال خون جهان از اهم مطالب ارائه شده در اين اجلاس بوده است.
وي عنوان كرد: نحوه ارسال و انتقال پلاسما با رعايت استانداردهاي اعلام شده، ارائه طرح تدوين ساختار زنجيره سرد براي نگهداري و انتقال فراوردهخهاي خوني، غربالگري آنتي باديها و آزمايشات پانل سل از ديگر مباحثي بوده كه در اين اجلاس به آنها پرداخته شده است.
منشدي در خصوص مشكلاتي مانند پلاكت فرز و پلاسماي فرز اظهار كرد: در اين موارد بايد سرمايهگزاري قابل توجهي صورت پذيرد و بويژه در استانهايي كه مركز شيمي درماني دارند اجرايي شود.
وي گفت: در زمينه دادن قرص آهن به اهدا كنندگان خانم دستورالعمل و آيين نامهاي تدوين شده كه به تاييد شورايعالي سازمان رسيده است و تا آيندهاي نزديك به كليه استانها جهت اجرا ابلاغ خواهد شد.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات