رييس پليس مبارزه با مواد مخدر نيروي انتظامي اعلام كرد: از صبح امروز پنجم خرداد ماه، با آغاز اجراي طرح ملي جمعآوري معتادان پرخطر و تزريقي، با تمركز اجراي طرح در منطقه راهآهن تهران، تا كنون 300 نفر جمعآوري شدهاند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار حسينآبادي با اشاره به اين كه از 4 روز گذشته، كار شناسايي و اطلاعاتي در محلات مختلف پايتخت آغاز شده است، گفت: پليس با ورود به محلاتي كه معتادان در آن استعمال مواد دارند و يا كارتنخواب هستند، اقدام به جمعآوري آنها كرده است.
وي افزود: اولين محلي كه پليس به صورت جدي در آن وارد شده است، منطقه راهآهن تهران است و معتادان جمعآوري شده از سوي پليس به مركز قرنطينه واقع در پادگان وليعصر (ع) منتقل ميشوند و در آنجا با انجام سه آزمايش بررسي ابتلاء به مصرف مواد، هپاتيت و ايدز، كار غربالگري معتادان جهت انتقال به مراكز درماني و اردوگاه شفق صورت ميگيرد.
سردار حسينآبادي با اعلام اين كه بر اساس گزارشهاي اعلامي از سطح شهر، فرار معتادان از انظار عمومي بسيار بوده است، اظهار كرد: پليس فشار را افزايش ميدهد تا معتادان به سمت مراكز درماني هدايت شوند، اما معتادان لامكان، كارتنخواب و بدون سرپناه به اردوگاه انتقال داده ميشوند.
وي با اعلام خبر آماده شدن كمپها براي پذيرش يكهزار تن گفت: به اين ترتيب آمادگي پليس براي انتقال معتادان بيشتر شد.
رييس پليس مبارزه با مواد مخدر ناجا با تأكيد بر اين كه فشار نيروي انتظامي در حوزه كشفيات مواد به شدت افزايش يافته است، گفت: طي دو ماهه ابتداي سال جاري تا كنون پليس مبارزه با مواد مخدر موفق به كشف 74 تن و 830 كيلو انواع مواد مخدر شده است كه اين ميزان نسبت به مدت مشابه سال قبل، 53 درصد افزايش كشف را نشان ميدهد.
به گزارش خبرنگار ايسنا وي گفت: طي اين مدت دو تن و 140 كيلو هروئين، يك تن و 390 مرفين، 52 تن و 148 كيلو ترياك، 19 تن و 36 كيلو حشيش و 140 كيلو ساير مواد مخدر كشف شده است.
سردار حسينآبادي با اعلام اين كه قرار نيست پليس سواراخ به سوراخ را جستوجو كند، تصريح كرد: پاكسازي ويترين شهر از جمله پاركها و پاتوقها از اهداف پليس است و در اين ميان ماموران در سيستم پليس درمانمدار تنها به عنوان دستگيري معتاداني است كه به دنبال درمان نيستند و از آن سرباز ميزنند.
وي افزود: قرنطينه پادگان وليعصر (عج) تا ظرفيت 400 تن را دارد و اين در حاليست كه در ميان 300 دستگير شده امروز، امكان حضور افرادي كه اعتياد ندارند، وجود دارد كه در قرنطينه اين افراد در صورت عدم ارتكاب جرم شناسايي و آزاد ميشوند.
سردار حسينآبادي گفت: اجراي طرح به سمت مداوا يا دستگيري است و اين خواست عموم مردم است كه معتاد درمان شود و در اين راستا اين طرح را نه تنها تا پايان سال ادامه ميدهيم، بلكه به دنبال افزايش اعتبارات براي اجراي طرح در سال آينده نيز هستيم.
وي با اعلام اين كه معتادان زن بالاي 50 سال و زير 18 سال در جريان اجراي اين طرح دستگير نميشوند، خاطرنشان كرد: در حال حاضر تمامي ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ و استان تهران در طرح جمعآوري معتادان پرخطر به همراه تعدادي از ماموران عمليات ويژه و 9 سركلانتري پايتخت تمام توان خود را بكار ميگيرند.
انتهاي پيام
نظرات