مديرعامل بانك ملت خبر داد: رويكرد كامل اين بانك به حوزه انرژي و كاهش فعاليت در بخش صنعت
قصد داريم فعاليتهاي خود را در ساير صنايع كم كرده و به طور كامل به حوزه انرژي متمايل شويم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، علي ديواندري - مدير عامل بانك ملت - در دومين همايش گاز ايران با بيان اين مطلب اظهار كرد: در حال حاضر قيمت هر بشكه نفت بيش از 130 دلار است كه پيشبيني ميشود تا قبل از پايان تابستان به 150 و در انتهاي سال به 200 دلار در هر بشكه برسد. دلايل اين افزايش نيز محدوديت عرضه برخي كشورها و نگراني هاي موجود در آسيا عنوان ميشود.
وي افزود: لازم است در دنيا تا سال 2030 حدود 22 تريليون دلار در بخش انرژي سرمايهگذاري شود كه بخش زيادي از آن مربوط به گاز خواهد بود، زيرا هم اكنون 24 درصد انرژي مصرفي دنيا را گاز تشكيل ميدهد.
مديرعامل بانك ملت با اشاره به اينكه لازم است در ايران تا سال 2025 حدود 500 ميليارد دلار سرمايهگذاري در بخش انرژي انجام شود، توضيح داد: 150 ميليارد دلار آن مربوط به صنعت گاز است كه تامين اين رقم چالش مهم و بحثبرانگيز است.
وي ضمن اشاره به اهداف كشور در افق چشمانداز توضيح داد: تا سال 1404 برنامههاي زيادي در بخش انرژي و به ويژه گاز وجود دارد كه از جمله آنها ميتوان به برنامه كسب سهم 10 درصدي از بازار انرژي و تبديل شدن ايران به مركز تبادل منطقهاي اشاره كرد.
ديواندري با اشاره به اهميت سرمايهگذاري در بخش گاز كشور يادآوري كرد: بانك ملت به عنوان بانك پيشرو در صنعت انرژي تمايل دارد در پروژههاي ملي وبينالمللي اين بخش حضور پيدا كند. از جمله پروژههاي بينالمللي ميتوان به خط لوله سرخ، صادرات گاز به اروپا و ميدان گازي كيش اشاره كرد.
به گفته او در حال حاضر بانك ملت 28 ميليارد دلار منابع مالي دارد كه 22 درصد بازار تجاري كشور را به خود اختصاص داده است. همچنين 30 درصد از تجارت خارجي كشور توسط اين بانك مديريت ميشود.
مدير عامل بانك ملت با اعلام اينكه اين بانك دارد قصد دارد فعاليتهاي خود را در ساير صنايع كم كرده و به طور كامل متمايل به حوزه انرژي شود، گفت: در اين راستا دپارتمان انرژي تاسيس شده است. همچنين رشد بانك ملت در سال گذشته 33.6 درصد بوده و با توجه به فعاليتهاي موجود در راه رسيدن به بانكداري الكترونيك و انجام مقدمات اوليه خصوصيسازي به نظر ميرسد حضور بانك ملت در بخش انرژي موفقيتآميز خواهد بود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات