آدمربايي توسط اعضاي يك شركت هرمي
افرادي كه به دليل اختلافات در يك شركت هرمي اقدام به آدمربايي كرده بودند، توسط پليس آگاهي تهران بزرگ دستگير شدند.
به گزارش سرويس «حوادث» ايسنا، زني در 21 فروردين ماه امسال با مراجعه به کلانتري 136 فرجام طي تنظيم شکوائيهاي اظهار كرد كه همسرش از صبح ديروز از منزل خارج شده و تاکنون برنگشته است.
با ارسال پرونده کلانتري به دادسراي جنايي تهران، به دستور پيرگزي ـ قاضي کشيک وقت دادسرا ـ پرونده صبح روز بعد از شکايت، جهت رسيدگي تخصصي به پايگاه چهارم پليس آگاهي تهران بزرگ ارجاع شد.
با وصول پرونده به پايگاه، کارآگاهان از طريق همسر فقداني تحقيقات پليسي خود را آغاز کردند.
شاكي به کارآگاهان اظهاركرد كه همسرش صبح روز بيستم فروردين ماه از خانه خارج شده، اما شب به منزل بازنگشته و صبح روز بعد مرد ناشناسي با تلفن همراه همسرش با منزل تماس گرفت و اظهار كرد كه وي در دست آنهاست و اگر دستوراتشان را انجام ندهد همسرش را خواهند کشت.
فرد گروگان گرفته شده طي گفتوگوي تلفني با همسرش اظهاركرد كه مبلغ 25 ميليون تومان را از گاوصندوق منزل برداشته و به يک حساب بانکي واريز کند.
در نتيجه شاكي با مراجعه به بانک مبلغ خواسته شده را به شماره حساب بانکي اعلام شده واريز کرده، اما همسرش آزاد نشده است.
به گزارش ايسنا، تيم ويژهاي از کارآگاهان در تحقيقات خود متوجه شدند که گروگان در 22فروردين ماه در تهران رويت شده است، لذا کليه تدابير لازم در اين خصوص به منظور آزادي گروگان به مورد اجرا گذاشته شد.
در اين مرحله محلهاي تردد احتمالي گروگان و آدم ربايان توسط تيمهاي ويژهاي از کارآگاهان پايگاه چهارم تحت نظر قرار گرفت تا اين كه در عصر روز 22 فروردين ماه گروگان به همراه آدم ربايان در شرايطي که همسر و خانواده گروگان در منزل حضور نداشتند، به منزل وي رفتدند که بلافاصله کارآگاهان هفت نفر از گروگانگيران را دستگير و به همراه گروگان آزاد شده به پايگاه چهارم منتقل کردند.
گروگان آزاد شده در به افسر پرونده اظهار كرد كه نيمهشب حادثه در بزرگراه شهيد باقري و در مسير بازگشت به خانه قرار داشت که چند نفر به سوي او آمدند و در ادامه بعد از کمي صحبت، ميان آنها درگيري ايجاد شد که نهايتا اين افراد با قمه ضربهاي را به سرش وارد كرده كه اين موضوع منجر به بيهوش شدن وي شد.
به گفته گروگان آزاد شده، زماني كه او به هوش آمد، متوجه شد كه در مسير اتوبان قم هستند. در اين زمان آدم ربايان که متوجه به هوش آمدن او شده بودند وي را از خودرو پياده كرده و به شدت کتک زدند به گونهاي که گروگان دوباره بيهوش شد.
به گزارش ايسنا، گروگان آزاد شده ادامه داد كه براي بار دوم پس از بهوش آمدن متوجه شد كه در اصفهان هستند و در اين مرحله گروگانگيران با تهديد و ضرب و شتم او را مجبور کردند تا با منزل تماس گرفته و از همسرش درخواست پول كند و مالکيت خودرو را نيز به آنها انتقال دهد. همچنين مبلغي نزديک به 15 ميليون تومان كه در حساب عابر بانک وي بود با توجه به اينکه کارت عابر بانک همراهش بود، به حساب خودشان منتقل كند.
در داخل کيف شخصي گروگان هم يک دسته چک با شش فقره چک و يک فقره چک به ارزش 100 ميليون تومان وجود داشت که با تهديد وي مجبور شد تا هر کدام از پنج فقره چک را نيز به مبلغ 60 ميليون تومان امضا کرده و به آنها بدهد.
آدم ربايان قصد داشتند كه با انتقال گروگان به تهران و مراجعه به خانه وي زماني که اعضاي خانواده وي در منزل حضور ندارند، نسبت به انتقال يک سري اسناد و مدارک مالکيت به آنها و همچنين پرداخت پول نقد بيشتر اقدام كنند.
ماموران پليس با دستگيري آدم ربايان، دو قبضه قمه و يک قبضه چاقو كشف كردند که در بازرسي از يکي از متهمان، پنج فقره از چکهاي متعلق به گروگان نيز در داخل جيب وي کشف شد.
به گزارش ايسنا، در حالي که آثار کبودي و ضرب و شتم بر روي بدن و دست و پاي گروگان مشهود بود، گروگانگيران در اظهارات اوليه، کار خود را آدمربايي ندانسته و عنوان کردند كه در شب حادثه و در اتوبان، فرد گروگان گرفته شده آنها را مشاهده كرده و با بوق و چراغ توجه آنها را جلب كرده است.
گروگانگيران ادعا كردند كه از گذشته با گروگان خود اختلاف داشته و در صحبتهايشان چون به نتيجهاي نرسيده بودند تصميم گرفتند تا مطالبات خود را از او بگيرند و براي همين منظور او را با خود به اصفهان برده بودند.
گروگان گيران انگيزه خود را از اين کار بازگرداندن سرمايهاي عنوان كردند که در اختيار يک شرکت هرمي تحت عنوان خليج قرار داده و اظهار كردند كه در سال گذشته مبالغي را در اين شرکت سرمايهگذاري کرده بودند که در اغلب جلسات شاکي به عنوان يکي از سرشاخهها براي افزايش زيرمجموعه و عضوگيري براي او سخنراني کرده و به آنها آموزش ميداده است. اما پس از گذشت مدتي از آنجايي که اين شرکت به وعدههاي خود عمل نكرد و اسناد و مدارک قابل استنادي از اين فرد (گروگان) در اختيار نداشتند، تصميم بر اين شد كه تا پس از پيدا کردن وي، مبالغ سرمايهگذاري شده خود را به طور مستقيم از او پس بگيرند.
در تحقيقات بعدي از سوي کارآگاهان پايگاه چهارم مشخص شد دو نفر از متهمان دستگيرشده، پيش از اين توسط پليس امنيت اصفهان و به اتهام فعاليت در شرکتهاي هرمي دستگير شده و هم اکنون با صدور قرار وثيقه از سوي مرجع قضايي و با سپرده شدن وثيقه آزاد شدهاند.
با آزادي گروگان و تحقيقات اوليه در پايگاه چهارم با دستور روشن ـ بازپرس شعبه سوم بازپرسي دادسراي جنايي ـ ادامه رسيدگي به پرونده درباره چگونگي و بررسي جزييات ديگر پرونده، به کارآگاهان اداره يازدهم پليس آگاهي محول شد.
به گزارش ايسنا، سرهنگ عباسعلي محمديان ـ رييس پليس آگاهي تهران بزرگ ـ با اعلام اين خبر گفت: اظهارات غيرواقعي شاکي در لحظه تنظيم شکايت نزد مقام قضايي يا مراجع انتظامي هميشه و همه حال باعث تاخير در کشف حقيقت خواهد شد و در اين پرونده همسر فقداني که خود قبل از شکايت به انتظار اين که با واريز مبلغ 25 ميليون تومان به حساب گروگان گيران، همسرش آزاد خواهد شد راسا اقدام به اين کار کرد و زماني که فهميد گروگانگيران به اين سادگي حاضر به رهايي همسرش نيستند، بدون اشاره به اقدامات خود در واريز مبلغ 25 ميليون تومان و علت گروگانگيري فقط شکايتي مبني بر فقداني همسرش تنظيم کرد و در تحقيقات اوليه کارآگاهان نيز هيچ گونه اطلاعاتي مبني بر اين که فقداني با چه خودرويي از منزل خارج شده و غيره اشارهاي نشده بود.
وي افزود: همه اين موارد ميتواند دلالت بر اين باشد که وي ميخواست مسائلي را از ديد کارآگاهان پنهان كند، اما کارآگاهان پايگاه چهارم، گروگانگيران را در لحظه ورود به منزل فقداني طي يک عمليات پليسي دستگير كردند.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات