• یکشنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۸۹ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 8905-09419

سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد: شرايط و مقررات وظيفه عمومي براي ثبت‌نام مشمولان دردانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي سال 89

سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام كرد:
شرايط و مقررات وظيفه عمومي براي ثبت‌نام مشمولان دردانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي سال 89

سازمان وظيفه عمومي ناجا شرايط و مقررات وظيفه عمومي براي ثبت نام مشمولان در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در سال 89 را اعلام كرد.

به گزارش سرويس «جوانان» خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سرهنگ واعظي نژاد، معاون اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا، اظهار كرد: افرادي برخوردار از اين شرايط، مجاز به ثبت‌نام در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي در سال 1389 هستند.

1- دارندگان كارت پايان خدمت

2- دارندگان كارت معافيت دائم در زمان صلح با فرم كامپيوتري

3- كاركنان ثابت شاغل به خدمت در نيروهاي نظامي و انتظامي با ارائه گواهي موافقت از يگان مربوطه

4- دارندگان معافيت موقت پزشكي بدون درج غيبت در مدت اعتبار معافيت موقت

5- مشمولان متولد 1371 اعم از اين‌كه به صورت حضوري يا متفرقه مدرك ديپلم و پيش دانشگاهي اخذ كرده باشند.

6- فارغ‌التحصيلان دوره ديپلم و پيش دانشگاهي در دي ماه 88 و تير و شهريور 89 كه به صورت حضوري (روزانه) تحصيل كرده‌اند. مشروط به آن‌كه حداكثر تا سن 24 سالگي فارغ‌التحصيلان شده باشند.

7- مشمولان متولد نيمه دوم سال 1369 كه در شهريور سال 88 و قبل از آن دوره پيش دانشگاهي و ديپلم را به صورت حضوري (روزانه) به اتمام رسانده‌اند.

8- دارندگان برگ اعزام به خدمت بدون غيبت، بااضافه خدمت اعم از 90 يا 180 روز و برگه‌هاي اعزامي كه در قسمت مدرك تحصيلي عبارات انصراف، اخراج و مشابه از دانشگاه قيد نشده باشد و تاريخ اعزام به خدمت قيد شده در زمان ثبت‌نام دانشگاه سپري نشده باشد.

9- سربازان غيرغايب شاغل به خدمت در نيروهاي مسلح با ارائه مجوز ثبت‌نام صادره از سوي واحدهاي وظيفه عمومي

10- سربازان وظيفه‌اي كه تا تاريخ 31/6/89، خدمت دوره ضرورت آنان به اتمام برسد با ارائه گواهي اشتغال به خدمت از يگان مربوط.

تبصره:‌چنانچه سربازان وظيفه حداكثر تا يك ترم از تاريخ ثبت‌نام در دانشگاه، خدمت قانوني آنان به اتمام برسد، نيازي به ترخيص از خدمت جهت تحصيل نداشته و شروع به تحصيل از ترم دوم (بهمن ماه) بلامانع است.

11- مشمولاني كه قبل از ثبت‌نام در دانشگاه در سير رسيدگي به معافيت پزشكي از طريق دفاتر پليس +10 قرار گرفته‌اند به شرط نداشتن غيبت با ارائه مجوز ثبت‌نام و شروع به تحصيل از سوي وظيفه عمومي.

اين قبيل مشمولان بايد حداكثر ظرف مدت يك ترم نسبت به رسيدگي پزشكي اقدام و در صورت عدم اخذ معافيت، جهت آنان معافيت تحصيلي صادر خواهد شد.

12- مشمولان فارغ التحصيل دوره كارداني كه در‌ آزمون كارشناسي پيوسته پذيرفته شده‌اند چنانچه در رشته‌هاي تحصيلي متجانس با رشته تحصيلي دوره كارداني قبول شوند مجاز به ثبت‌نام بوده و ‌بايد طي مدت حداكثر چهارسال دوره كارشناسي پيوسته را به اتمام برسانند.

13- طلبه دارنده ديپلم كامل متوسطه، به شرطي كه مركز مديريت حوزه‌هاي علميه قم يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسان تاييد كند كه معافيت تحصيلي در حوزه پوششي براي ادامه تحصيل در دانشگاه نمي‌باشد و طلبه قادر است ضمن اين‌كه در حوزه به تحصيل اشتغال دارد به موازات آن در دانشگاه نيز تحصيل كند، اين قبيل مشمولان نيازي به اخذ معافيت تحصيلي جديد نداشته و با همان معافيت تحصيلي حوزه، اشتغال به تحصيل وي دردانشگاه بلامانع است و درهر زماني كه حوزه علميه معافيت تحصيلي طلبه را خاتمه يافته اعلام كند، مشمول ديگر نمي‌تواند به عنوان دانشجو از معافيت تحصيلي دانشگاه استفاده كند و بايد خود را به وظيفه عمومي محل معرفي كند.

تبصره: افراد مشمول بند فوق قبل از ثبت‌نام در آزمون بايد اين موافقت‌نامه را از شوراي مديريت حوزه علميه قم يا شوراي مديريت حوزه علميه خراسان (مشهد) دريافت دارند و به هنگام قبولي در دانشگاه ارائه كنند.

14- متعهدان خدمت در وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها كه پس از انجام تعهد خدمت معاف مي‌باشند،‌در صورت ارائه موافقت‌نامه از بالاترين مقام وزارت يا سازمان متبوع.

بديهي است با شروع به تحصيل، تعهد آنان قطع شده و پس از اتمام بايد بقيه خدمت مورد تعهد را در وزارت‌خانه يا سازمان متبوع به اتمام برسانند.

به گزارش ايسنا، همچنين دانشجويان انصرافي دانشگاه‌ها و موسسات آموزشي عالي كشور و دانشگاه پيام نور، مراكز تربيت معلم وابسته به وزارت آموزش وپرورش و ديگر موسسات آموزش عالي (موسسات عالي غير انتفاعي و غير دولتي، دانشگاه آزاد اسلامي و...) كه از معافيت تحصيلي استفاده كرده‌اند لازم است پس از انصراف قطعي از تحصيل، خود را براي اعزام به خدمت به بخش‌هاي وظيفه عمومي معرفي و به خدمت اعزام شوند. بديهي است اين دسته از داوطلباني پس از انجام دوران خدمت وظيفه عمومي (خدمت دوره ضرورت) حق ثبت‌نام و شركت در آزمون‌هاي سراسري بعدي را خواهند داشت.

لازم به ذكر است، سقف سنوات تحصيل در دوره كارداني حداكثر سه سال و در دوره كارشناسي پيوسته شش سال و دكتري حرفه‌اي هشت سال است. بديهي است دانشجوياني كه طي مدت فوق به اتمام دوره تحصيل نشوند، شرايط ادامه تحصيل را از دست خواهند داد.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha