• دوشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404062414143
  • منبع : سازمان تامین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی تشریح کرد

نحوه تکمیل دوران بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی/چگونگی محاسبه کارکرد مشمولان

نحوه تکمیل دوران بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی/چگونگی محاسبه کارکرد مشمولان

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی توضیحاتی در خصوص شرایط بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی برای بهره‌مندی از خدمات دوران بازنشستگی و همچنین امکان تکمیل دوران بیمه‌پردازی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان تأمین اجتماعی و سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، پوشش بیمه‌ای برای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از معلمان و کارکنان مدارس غیردولتی فراهم می‌شود.

مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این نشست با اشاره به اینکه در جلسات متعدد کارشناسی، سازوکارهای اجرایی و اجزای تفاهم‌نامه با سازمان مدارس و مراکز غیردولتی تعیین شده است، گفت: به منظور توسعه پوشش و توسعه مقوله بیمه‌های اجتماعی و بهره‌مندی آحاد جامعه از خدمات متنوع سازمان تأمین اجتماعی و حمایت از نیروهای شاغل در سطح کشور، پوشش بیمه‌ای بیش از ۲۸۰ هزار نفر از معلمان و فرهنگیان شاغل در این مدارس فراهم شده است.

سالاری با بیان اینکه در قالب تفاهم‌نامه مذکور، موضوع خدمات درمانی به معلمان و موضوع بیمه موسسان این مراکز نیز در این تفاهم نامه پیش‌بینی شده است خاطرنشان کرد: شرایطی برای بازرسی و رسیدگی به اختلافات بیمه‌ای با حضور نماینده آموزش و پرورش فراهم خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی، با اشاره به اینکه کارگروهی برای راهبری مشترک تفاهم‌نامه سازمان تأمین‌اجتماعی با سازمان مدارس و مراکز غیردولتی، تعیین شده است در خصوص نحوه محاسبه کارکرد مشمولان این تفاهم‌نامه گفت: امکان ثبت و محاسبه ۳۰ ساعت اشتغال و پرداخت حق بیمه برای معلمان  مدارس غیر دولتی به صورت مجزا یا در قالب تجمیعی در چند مرکز، فراهم خواهد بود.

سالاری با یادآوری اینکه آموزش موضوعات مربوط به بیمه معلمان مشمول تفاهم‌نامه مذکور نیز توسط سازمان تأمین‌اجتماعی ارائه خواهد شد. اظهار کرد: به منظور توسعه پوشش بیمه‌ای و فراهم آوری شرایط بیمه‌پردازی برای بهره‌مندی دوران بازنشستگی این گروه از بیمه‌شدگان، امکان تکمیل دوران بیمه‌پردازی به صورت اختیاری پیش‌بینی شده است و معلمان و مشمولان این تفاهم‌نامه می‌توانند، به صورت غیر حضوری نسبت به تکمیل دوران بیمه‌پردازی خود اقدام کنند و از مزایای آن بهره‌مند شوند.

سالاری تاکید کرد: در چارچوب طرح‌های بیست‌گانه تحولی سازمان و با هدف تعمیم پوشش بیمه‌ای ضمن مدیریت منابع و تعدات مالی سازمان، تلاش می‌کنیم با گروه‌های مختلف اجتماعی و از طریق دستگاه‌های اجرایی ذیربط، سازوکاری را جهت شناسایی بیمه‌شدگان و تأمین منابع مالی بدون اتکا به دولت و استفاده از منابع سایر بیمه‌شدگان نزد سازمان، اجرایی کنیم که تفاهم‌نامه حاضر از اولین نمونه‌های این راهبرد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha