يكآسيبشناس با تاكيد بر اصلاح برخي از مناطق داراي بافتشهري جرمخيز، گفت: مردم در صورت مواجهه با چنين جرايمي بايد به صورت آگاهانه با آن برخورد كنند.
قرائيمقدم در گفتو گو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه برخي از مناطق شهر از نظر بافت شهري، جرم خيز هستند، افزود: در محلهاي كه امكان تردد وسايط نقليه وجود ندارد وقوع جرايمي همچون زورگيري بيشتر رخ ميدهد.
وي بافتهاي فرسوده شهري را مستعد وقوع جرايمي همچون زورگيري دانست و افزود: عوامل اقتصادي همچون بيكاري و كمرنگ شدن اعتقادات ديني از جمله عواملي است كه در وقوع چنين جرايمي تاثيرگذار است.
وي ادامه داد: فرد زورگير براي برآوردن نيازهاي فيزيولوژيكي خود امنيتش را به خطر مياندازد و اقدام به زورگيري ميكند كه ارتكاب اين جرم تاثيرات منفي در زمينههاي اقتصادي، رواني ، سياسي و فرهنگي و اجتماعي در پي دارد.
اين آسيب شناس خاطر نشان كرد: وقوع جرايم زورگيري از جمله جرايمي است كه امنيت جامعه را از بين مي برد و منجر به كاهش بازدهي اقتصادي ميشود، اين در حاليست كه تاثيرات منفي نيز در زمينه فرهنگي برجاي مي گذارد.
وي تعامل بين پليس و مردم را در كاهش اين گونه جرايم تاثيرگذار دانست و افزود: مردم در صورت مواجهه با چنين جرايمي بايد به صورت آگاهانه با آن برخورد كنند.
قرائي مقدم افزود: بين پليس و مردم بايد ارتباط مطلوبي وجود داشته باشد، به طوري كه قربانيان ترسي از گزارش اين موضوعات به پليس نداشته باشند.
وي برخوردهاي موثر با مجرمان را در كاهش اين گونه جرايم موثر دانست و افزود: متاسفانه در برخي از موارد ديده شده است كه زورگيران بلافاصله پس از دستگيري مجددا به جامعه باز مي گردند.
به گفته اين آسيب شناس پايين آوردن خط فقر، ايجاد اشتغال و بالا بردن ارزشهاي فرهنگي در كاهش زورگيري تاثيرگذار است.
انتهاي پيام
نظرات