وزير نيرو: دولت با اجراي هدفمندي يارانهها به دنبال واگذاري تصديگري به مردم است
وزير نيرو گفت: دولت با اجراي طرح هدفمندي يارانه ها به دنبال واگذاري تصدي گري امور به مردم است.
به گزارش ايسنا، مجيد نامجو در جمع مديران و مسوولان شهرستان ساوجبلاغ گفت:نظام بر پايه ولايت فقيه طراحي شده و ولايت فقيه هميشه باعث حفظ انقلاب بوده ومردم اين مساله را به خوبي درک کرده اند و نشان داده اند که داراي بصيرت هستند.
وي با اشاره به طرح هدفمندي يارانهها گفت: دولت احمدي نژاد چند هدف بزرگ را دنبال مي کند که شامل هدفمندي يارانه ها ، ساماندهي بانک ها ، بيمه ، گمرک ، مسکن و اشتغال است ولي مهم ترين برنامه فعلي دولت هدفمندي يارانه هاست به طوريکه بيشترين انرژي خود را به اين موضوع اختصاص داده تا به سرانجام برسد.
نامجو با تاکيد رئيس جمهور به توجيه مردم نسبت به اين طرح تاکيد دارد و ادامه داد: از منابع اين طرح 50درصد صرف تامين اجتماعي ،30 درصدصنايع و 20 درصد در اختيار دولت قرار خواهد گرفت.
وزير نيرو با اشاره به اينکه دولت با اجراي طرح هدفمندي يارانهها به دنبال واگذاري تصدي گري امور به مردم است ادامه داد: اين طرح زماني اجرا مي شود که سنگين ترين تحريم ها بر ايران اعمال شده است ولي مردم هرگونه سختي را تحمل مي کنند ودر اين راستا ترازي که مردم ايران در دنيا کسب کرده اند تراز بالايي است.
وي گفت:هدفمندي يارانه ها مخالفاني هم دارد که آنها افراد سودجوهستند و نمي توانند موفقيت دولت را ببينند چراکه دولت نهم همه کشور را چرخيده و محرومان را ديده وبا مشکلات مردم از نزديک آشنا شده است.
نامجو تصريح کرد: با اجراي طرح هدفمندي يارانهها زندگي نزديک به شش دهک بهتر مي شود ودهک هفت و هشت با صرفه جويي مي توانند زندگي خود را متعادل کنند.
وي با اشاره به دستاوردهاي طرح هدفمندي يارانه ها گفت :از دستاورد هاي آن جلوگيري قاچاق کالا اعم از سوخت و آرد و ساير کالاهاست و چشم انداز آن هم اين است که مردم براساس مديريت و توانمندي موفقيت خود را در جامعه پيدا کنند.
وزير نيرو با تاکيد بر اينکه بيشترين درخواست مردم ساوجبلاغ در خصوص کمبود آب است گفت:اين بحث جدي است و مشکل کشور در اقتصاد آب و برق بايد حل شود مثلا ما براي اينکه يک متر مکعب آب براي کشاورزي تامين کنيم، 90 تومان بايد هزينه کنيم و آن را با قيمت 10 تومان بفروشيم که اين نشان ضعف اقتصاد است و بايد برطرف شود ولي مشکل کم آبي در کشور وجود دارد و بايد با صرفه جويي آن را کنترل کرد.
نامجو خاطرنشان کرد:متوسط بارندگي در کشور250ميليمتر است و بخش صنعت بايد با بازچرخاني آب اين مشکل را حل کند.
وي در پايان گفت:اختصاص يک متر مکعب ازآب سد طالقان به ساوجبلاغ نياز به60ميليارد تومان اعتبار دارد ولي امکانات در اين خصوص وجود دارد ولي بايد منابع مالي آن تامين شود.
انتهاي پيام
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات