كارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ به دنبال يافتن سرنخي از دختري 15سالهاي هستند كه با اظهارات خود ميتواند پرده از راز مرگ مشكوك مادر و برادر 10سالهاش بردارد.
به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مأموران کلانتری 140 باغفیض در 21 مرداد ماه سال 89 از طریق مرکز فوریتهای پلیسی «110» در جریان خبر کشف پيكر متعلق به یک مادر و فرزند در خیابان آیتالله کاشانی قرار گرفتند.
با اعلام خبر کشف دو جسد داخل اتاق خواب خانهای واقع در منطقه آیتالله کاشانی به پلیس آگاهی به دستور بازپرس شعبه اول ویژه قتل دادسرای امور جنایی، پرونده با موضوع «فوت مشکوک» تشکیل و براي رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی قرار گرفت.
تحقیقات نشان داد که اجساد متعلق به مادر و فرزندی به اسامی «فاطمه.ن» متولد 1350 و «مهدی.خ» 10 ساله است که هر دو جسد در زمان کشف توسط والدین «فاطمه.ن» در کنار یکدیگر قرار داشته و بدن هر دوي آنان نیز به طور کامل توسط یک عدد پتو پوشانده شده بود و طبق اعلام عوامل تشخیص هویت و تیم پزشکی قانونی چند روزی از زمان مرگ آنان گذشته است.
والدین فاطمه در تحقیقات درباره نحوه کشف جسد دختر و نوهی خود به کارآگاهان اعلام كردند: چند روزی بود که از فاطمه و فرزندانش اطلاعی نداشتیم و حتی کسی پاسخگوی تماسهای تلفنی ما نبود؛ به همین علت برای سرکشی و اطمینان از سلامت فاطمه و فرزندانش، به خانهی آنان مراجعه اما فردي در خانه را برای ما باز نکرد. در حالیکه بسیار نگران شده بودیم، با کمک کلیدساز اقدام به بازکردن در خانه کرده و زمانی که وارد خانه شدیم، جسد فاطمه و پسرش را داخل اتاق خواب پیدا کردیم.
كارآگاهان در ادامه رسیدگی به این پرونده اطلاع پیدا کردند که «فاطمه . ن» دارای مشکلات شدید روحی و روانی بوده و چندین بار نیز براي درمان، در مراکز درمانی تحت مراقبتهای پزشکی قرار گرفته و بعد از آن نیز تحت نظر پزشک متخصص قرار داشته است.
بنا بر نظریه پزشک معالج «فاطمه» مقتوله داراي بدبینی بسیار شدید نسبت به اطرافیان حتی پدر، مادر و همسر خود بوده و به هیچ عنوان حاضر به زندگی با آنان نبوده و به همین علت اعضای خانوادهاش ( پدر، مادر و همسر) با خرید خانه، زمینه زندگی وی را به همراه دو فرزندش به اسامی ریحانه (متولد 1376) و مهدی فراهم و به صورت غیرمستقیم از هر سه نفر آنان مراقبت میکردند.
در ادامه رسیدگی به این پرونده و با توجه به ناپدیدشدن ریحانه، پرونده جداگانهی دیگری با موضوع فقدانی در اداره یازدهم پلیس آگاهی و برای پیداکردن ریحانه تشکیل و تحقیقات در این مورد در دستور کار کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی قرار گرفت اما با وجود تمامی اقدامات کارآگاهان و با وجود انجام تحقیقات از کلیه مراکز درمانی، بهزیستی و کلانتریهای سطح شهر تهران و حتی پزشکی قانونی هیچگونه اثر یا نشانهای از سرنوشت ریحانه یافت نشد.
به گزارش ايسنا، سرهنگ آریا حاجیزاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در ادامه اعلام این خبر گفت: تحقیقات درباره سرنوشت اعضای این خانواده در دو پرونده جداگانه و با موضوعات فوت مشکوک و فقدانی در دو اداره دهم و یازدهم معاونت جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ در حال رسیدگی است.
وي در پایان این خبر با اعلام خبر دستور انتشار تصویر فقدانی نیز گفت: با وجود تحقیقات فراگیر صورت گرفته از سوی کارآگاهان اداره یازدهم، متأسفانه تاکنون هیچ گونه اطلاعات قابل بهرهبرداری درباره مشخص شدن سرنوشت یا محل زندگی فقدانی در اختیار کارآگاهان اداره یازدهم قرار نگرفته است.
معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ گفت: به منظور مشخصشدن سرنوشت دختر این خانواده به نام «ریحانه»، دستور انتشار تصویر وی از سوی مقام قضایی صادر شد که از کلیه شهرونداني که موفق به شناسایی تصویر فقدانی شده و اطلاعاتی درباره محل سکونت، تردد یا سرنوشت وی دارند درخواست میشود تا هرگونه اطلاعات خود را از طریق شماره تلفنهای 51055511 و 51055611 در اختیار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دهند.
انتهاي پيام
نظرات