يك عضو جامعهاسلامي مهندسين گفت: ماه رمضان فرصتي است كه افراد مختلف از جمله كساني كه مسئوليتهاي سياسي، اجتماعي و فرهنگي دارند، خود را مزين به آموزههاي اختلاقي و اعتقادي كنند كه جايگزيني ندارد.
جعفر فلسفي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه ماه مبارك رمضان، ماه اوج معرف و خودسازي است، اظهار كرد: آنها كه در معرض مسئوليتهاي مختلف از جمله فرهنگي، اجتماعي و سياسي و ... هستند، بايد از آمادگي لازم برخوردار باشند، تا تصميمات سنجيده بدور از هواي نفس و حب و بغض داشته باشند.
اين عضو جامعه اسلامي مهندسين به تاثيرات فراوان مانوس بودن با قرآن اشاره و تصريح كرد: در دين اسلام تاكيد زيادي شده است انسان هميشه درحال ذكر باشد و با توجه به اين كه آيات قرآن راه و رسم زندگي را به ما يادآور مي شود، خوب است در تصميمگيري ايماني در مقاطع حساس از آموزههاي قرآني استفاده شود.
فلسفي با بيان اينكه در ماه مبارك رمضان شرايط مهيا است كه انسان با قرآن انس بگيرد و آيات قرآني ملكه ذهن او شود، افزود: آياتي از قرآن كه جنبههاي اجتماعي قوي دارد، در جهت دادن به ذهن و باورهاي انسان بسيار تاثيرگذار است.
وي با بيان اينكه رمضان فصلي است كه دلها به هم نزديك ميشود، گفت: از آثار معنوي ماه رمضان نزديكي دلها است و همنشيني و سفرههاي افطاري تاثير زيادي در وحدت و نزديكي دلها و ذهنها به هم دارد.
انتهاي پيام
نظرات