یک ماه فعالیت اطلاعاتی کارآگاهان پلیس فتای خراسان رضوی روی یک پرونده سرقت اینترنتی، به کشف دستگاه جعل اسکناس و پول های تقلبی در منزل کارمند بانک انجامید.
به گزارش ایسنا، خراسان در ادامه نوشت: حدود یک ماه قبل فردی با مراجعه به پلیس فتای خراسان رضوی طی شکایتی اعلام کرد از چند روز قبل متوجه شده که مبالغی از حساب بانکی اش خارج شده است در حالی که اطمینان دارد کارت عضو شبکه شتاب و رمزهای آن را در اختیار هیچ کس قرار نداده است.
در پی دریافت این شکایت، سرهنگ محسن عرفانی (رئیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پلیس خراسان رضوی) دستور داد تا گروهی از کارشناسان زبده ماجرای سرقت از حساب بانکی این شهروند را پی گیری کنند. این گزارش حاکی است: کارآگاهان در اولین مرحله از اقدامات پلیسی خود به سرنخ هایی دست یافتند که نشان می داد فرد ناشناسی با به دست آوردن رمز کارت بانکی شاکی از طریق اینترنت اقدام به خرید شارژ کارت کرده است که در چندین مرحله مبلغ یک میلیون تومان از حساب وی سرقت شده است.
کارآگاهان با یافتن این سرنخ به جست وجوی فرد ناشناس در فضای مجازی پرداختند و ساعتی بعد ردپای یک کارمند بانک در سرقت اینترنتی را کشف کردند. با توجه به اهمیت موضوع و احتمال وقوع جرایم دیگر، سرهنگ عرفانی دستور داد تا کارآگاهان قبل از دستگیری کارمند مذکور، او را به طور غیرمحسوس تحت نظر بگیرند و به عملیات های اطلاعاتی خود با توجه به موقعیت شغلی متهم ادامه دهند.
بنابراین گزارش، پس از حدود یک ماه فعالیت های پلیسی و جمع آوری اطلاعات، کارآگاهان به این نتیجه رسیدند که متهم مذکور در جعل اسکناس نیز نقش دارد. جمع بندی اطلاعات به دست آمده کافی بود تا کارآگاهان با کسب مجوزهای قضایی برای ورود به مخفی گاه وی اقدام کنند. در این عملیات که با نظارت مستقیم رئیس پلیس فتای خراسان رضوی انجام شد منزل این کارمند در منطقه قاسم آباد مشهد به محاصره پلیس در آمد و آنان در یک عملیات هماهنگ و قبل از آن که وی بتواند اقدامی برای محو آثار جرم انجام دهد، حلقه های قانون را بر دستانش گره زدند.
در بازرسی از این منزل مسکونی دستگاه تکثیر اسکناس های جعلی چاپگر و تعدادی اسکناس ۱۰ هزار تومانی جعلی به همراه ۴ فقره چک باطله مربوط به افراد دیگر کشف و ضبط شد. متهم ۳۴ ساله که در یکی از بانک های مشهد مشغول به کار بود برای انجام بازجویی به پلیس فتا هدایت شد اما فقط سرقت اینترنتی را پذیرفت و در بازجویی های اولیه جعل اسکناس را انکار کرده است این در حالی است که بر اساس تحقیقات پلیس، این مرد متهم است با سوء استفاده از موقعیت شغلی خود و با شگردی خاص اسکناس های جعلی ۱۰ هزار تومانی را به افراد دیگر داده است.
گزارش خراسان حاکی است: با توجه به احتمال ارتکاب جرایم دیگر توسط این متهم، بررسی های پلیس با شیوه های تخصصی آغاز شده است. وی درباره انگیزه خود از بردن چک های باطله افراد به منزلش گفت: من در حال انجام یک کار تحقیقاتی هستم و از این چک ها برای انجام تحقیق استفاده می کردم. یک مقام انتظامی در این باره به شهروندان هشدار داد، رمز کارت های عضو شبکه شتاب محرمانه است و حتی کارمندان بانک نیز از آن اطلاعی ندارند بنابراین شهروندان و مشتریان بانک جز در موارد ضرورت و با نظر رئیس شعبه بانک نباید رمز کارت خود را در اختیار کارمندان بانک و یا دیگر افرادی که در مراکز دولتی و یا غیردولتی حضور دارند، قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات