• شنبه / ۱۶ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۶:۰۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 93011603406
  • منبع : شهرداری تهران

صرفه‌جویی 4100 کیلوواتی انرژی با خاموشی 1 ساعته برج‌میلاد در ساعت زمین

صرفه‌جویی 4100 کیلوواتی انرژی با خاموشی 1 ساعته برج‌میلاد در ساعت زمین

تهران برای چهارمین سال متوالی با خاموش نمودن برج میلاد و آزادی در مراسم ساعت زمین میثاق خود را جهت حفظ سیاره زمین با 157 کشور دیگر از جهان تجدید کرد.

تهران برای چهارمین سال متوالی با خاموش نمودن برج میلاد و آزادی در مراسم ساعت زمین میثاق خود را جهت حفظ سیاره زمین با 157 کشور دیگر از جهان تجدید کرد.

به گزارش سرویس«شهری» ایسنا، علی محمد شاعری - رئیس ستاد محیط ‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با اشاره به اینکه مراسم ساعت زمین برای چهارمین سال پیاپی در شهر تهران برگزار شد گفت: همزمان با شهرهای بزرگ در سراسر دنیا هفت شهر تهران، رشت، ارومیه، اهواز، کرمان، اصفهان، کاشان و کرج با خاموش کردن نمادها و نشانه‌های شهری و بر پا داشتن برنامه‌های آموزشی در این رویداد جهانی شرکت کردند.

شاعری اظهار کرد: جنبش نمادین جهانی ساعت زمین که از ساعت 2007 پایه گذاری شد، یکی از مهمترین فعالیت‌های آموزشی است که در یک زمان مشخص تمامی مردم جهان را به امر حفظ محیط‌زیست و صرفه جویی انرژی در سطح جهان فرا می‌خواند، در این حرکت مردم جهان چراغ‌های اماکن و منازل خود را به مدت یک ساعت خاموش می‌کنند تا زمینه صرفه جویی انرژی را بیاموزند.

وی خاطرنشان کرد: کشور ایران برای اولین بار در سال 2011 از طریق ستاد محیط‌زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با خاموشی برج میلاد به این رویداد جهانی پیوست، در سال 2012 شهرهای تهران، اصفهان، سال 2013 شهرهای تهران، اصفهان، رشت و سال 2014 شهرهای تهران، اصفهان، ارومیه، رشت، اهواز، کرمان، کاشان و کرج در این برنامه مشارکت کردند.

رئیس ستاد محیط‌زیست و توسعه پایدار در ادامه با اشاره به اینکه به ازای یک ساعت خاموشی برج میلاد مقدار 4100 کیلو‌وات ساعت در مصرف انرژی صرفه‌جویی شده است گفت: این میزان معادل تولید 5 نیروگاه 100 کیلو‌واتی خورشیدی با تولید 8 ساعت در روز با هزینه سرمایه گذاری اولیه بالغ بر 8 میلیارد تومان است. بنابراین با فرض خاموشی یک ساعته برج میلاد در هر شبانه روز در طول یک سال میزان 5/1496 مگا‌وات ساعت صرفه جویی انرژی به دنبال خواهد داشت که این میزان معادل صرفه‌جویی 370000 متر‌ مکعب گاز طبیعی برای تولید نیروگاهی این توان است.

شاعری افزود: بخش خانگی در حدود 40درصد انرژی مصرفی کشور را به خود اختصاص می‌دهد این در حالی است که اکثر قریب به اتفاق ساختمان‌های کشور فاقد ضوابط فنی شناخته شده برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی سرمایی یا گرمایی هستند.

رئیس ستاد محیط‌زیست و توسعه پایدار گفت: با آموزش و فرهنگ‌سازی و افزایش آگاهی مردم و اصلاح الگوی مصرف در جامعه می‌توان از اتلاف درصد زیادی از انرژی مصرفی در بخش خانگی جلوگیری کرده و به حفظ ذخایر انرژی، توسعه اقتصادی در کشور و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی یاری رساند.

وی در ادامه گفت: امید است با استمرار برنامه‌هایی نظیر ساعت زمین، گامی موثر به منظور حفظ و نگهداری محیط‌زیست و کره زمین برداشته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha