• شنبه / ۱۸ مهر ۱۳۹۴ / ۱۶:۱۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 94071811795
  • منبع : جمعیت هلال احمر

رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر:

امدادگری جزو مشاغل سخت قرار گیرد

امدادگری جزو مشاغل سخت قرار گیرد

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به درگذشت امدادگر همدانی این جمعیت در حین انجام ماموریت، تاکید کرد: نیاز است که امدادگری جزو مشاغل سخت محسوب شود و عزیزان امدادگر که در صحنه‌های عملیات جان خود را از دست می‌دهند یا دچار عارضه می‌شوند به عنوان شهید و جانباز محسوب شوند.

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به درگذشت امدادگر همدانی این جمعیت در حین انجام ماموریت، تاکید کرد: نیاز است که امدادگری جزو مشاغل سخت محسوب شود و عزیزان امدادگر که در صحنه‌های عملیات جان خود را از دست می‌دهند یا دچار عارضه می‌شوند به عنوان شهید و جانباز محسوب شوند.

به گزارش سرویس حوادث خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر ناصر چرخساز گفت: وظیفه اصلی جمعیت هلال احمر امداد و نجات در حوادث است.

وی ادامه داد: بر اساس بعد حادثه خیزی، تعداد شهرها، روستاها، راه‌های مواصلاتی و ... پایگاه‌های امدادی هلال احمر را ایجاد کرده‌ایم که بتوانیم پاسخگوی حوادث باشیم.

470 پایگاه امدادی ثابت در کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: جمعیت هلال احمر 470 پایگاه ثابت در نقاط مختلف کشور دارد که این تعداد با توجه به فصول مختلف سال و طرح‌های امدادی هلال احمر تا 1400 پایگاه افزایش پیدا می‌کند. در زمان‌هایی که حادثه‌ای رخ نداده، جمعیت هلال احمر با وزارت بهداشت و اورژانس در ارائه خدمات در جاده‌ها همکاری می‌کند.

امدادگری جزو مشاغل سخت محسوب شود

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر همچنین با اشاره به سختی‌های کار امدادگران و نجاتگران گفت: نیاز است که امدادگری جزو مشاغل سخت محسوب شود و عزیزان امدادگر که بعضا در حین حادثه و در صحنه‌های عملیات جان خود را از دست می‌دهند یا دچار عارضه می‌شوند به عنوان شهید و جانباز محسوب شوند.

چرخساز به درگذشت امدادگر و نجاتگر توانمند همدانی جمعیت نیز اشاره کرد و گفت: انتظار داریم با همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این زمینه، طرح جانباز و شهید خدمتی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.

وی که در یک برنامه تلویزیونی با موضوع بررسی امداد و اورژانس جاده‌ای سخن می‌گفت، ادامه داد: بر اساس اساسنامه؛ خدمات و کارکرد هلال احمر داوطلب محور است و 51هزار نجاتگری که دوره‌های تخصصی نجات و رهاسازی را گذرانده‌اند با جمعیت هلال احمر همکاری دارند.

حضور دو امدادگر ثابت در هر پایگاه امدادی تا دو ماه آینده

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در پاسخ به سوالی که به مشکل کمبود نیروی امدادی در پایگاه‌ها اشاره داشت، گفت: حداقل دو نفر در هر پایگاه امدادی باید حضور و فعالیت داشته باشند که کمبود نیروها در پایگاه‌های امدادی تا دو ماه آینده با استخدام نیروهای داوطلب فعال پایگاه‌ها برطرف می‌شود.

بنابر اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، چرخساز افزود: در تلاش هستیم تا در هر پایگاه امدادی، خودروی رسکیوآمبولانس داشته باشیم که خرید آن در دستور کار این جمعیت است و خوشبختانه مجوز خرید این خودروها از هیات دولت گرفته شده و تا چند ماه آینده به خودروهای امدادی هلال احمر اضافه خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha