دبیرستاد ارتقاء نظام سلامت اداری و مبارزه با مفاسد استان کرمانشاه گفت: استان کرمانشاه در بحث مبارزه با مفاسد اداری ابتکاری جدید طراحی کرده و در این راستا به عنوان الگوی سایر استانها تبدیل شده است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کرمانشاه، حجتالاسلام عبدالله عزیزی در دهمین جلسه کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداری و مبارزه با فساد که با حضور اعضا برگزار شد، با بیان اینکه دستگاههای اجرایی استان در مبارزه با مفاسد اداری همدل و همراه هستند، افزود: در راستای مبارزه با فساد اداری که جزو اهداف و برنامههای نظام جمهوری اسلامی ایران و تاکیدات مقام معظم رهبری و برنامههای دولت تدبیر و امید است، نهایت جدیت خود را بکار گرفتهایم و در این زمینه هیچ گونه مماشاتی نخواهیم داشت.
وی همدلی و همکاری تمامی دستگاهها را زمینه ساز حل مشکلات عنوان کرد و گفت: وظیفه داریم با همدلی و همکاری در راستای مبارزه با فساد اداری گام برداریم، زیرا مردم همواره از نظام جمهوری اسلامی در صحنههای مختلف حمایت و پشتیبانی کردهاند، لذا نباید بگذاریم که در جامعه بیاعتمادی ایجاد شود.
مدیرکل دفتربازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کرمانشاه ادامه داد: همواره تلاش کردهایم که بسترهای لازم برای شکل گیری بیش از پیش سلامت اداری در جامعه فراهم شود و خوشبختانه این مهم از سوی استاندار کرمانشاه مورد تاکید قرار گفته و طی جلساتی که با وی داشتهایم، اجرای طرح مقابله با فساد نظام اداری که در استان کرمانشاه در حال اجرا است را جزو اولویتهای کاری خود اعلام کردهاند که این پشتیبانی و حمایت از سوی مدیریت ارشد استان مایه خرسندی و دلگرمی است.
عزیزی با اشاره به تعامل و همکاری مناسب با دستگاه قضایی جهت مبارزه با فساد گفت: خوشبختانه همکاری مناسبی در استان جهت مبارزه با فساد اداری وجود دارد و ما نهایت تلاش خود را برای بهره گیری از این فرصت برای توجه بیشتر به نظام سلامت اداری بکار گرفتهایم.
دبیر ستاد ارتقاء نظام سلامت اداری و مبارزه با مفاسد استان کرمانشاه همچنین با اشاره به توفیقات نظام جمهوری اسلامی در بحث استفاده صلح آمیز از انرژی هستهای و رویارویی ایران اسلامی با شش قدرت جهانی گفت: این توفیقات با صبوری مردم حاصل شده و این مردم ثابت کردهاند که در پاسداری از ارزشهای والای انقلاب اسلامی مستحکم و با صلابت هستند، لذا با تمامی توان در راستای ایجاد بسترهای لازم برای ارائه خدمات بیشتر و گسترده تر به مردم تلاش خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد که بعضی از خطاها که در جامعه رخ میدهد، منجر به بی اعتمادی شود.
وی با اشاره به تلاش و جدیت مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی در راستای توجه به نظام سلامت اداری در استان گفت: خوشبختانه اکثر دستگاههای اجرایی استان از سلامت اداری برخوردار هستند و هم مدیران و هم کارکنان در راستای شرح وظایف قانونی خود اهتمام دارند و عمده برنامههای این دبیرخانه بر بحث پیشگیری از وقوع فساد در سطح سازمانها و دستگاههای اجرایی متمرکز است.
عزیزی خاطرنشان کرد: با این ساز و کاری که در استان کرمانشاه تعریف شده و به عنوان طرح ابتکاری و الگو برای سایر استانها مورد توجه قرار گرفته است، با همکاری تمامی مدیران اجرایی، نظارتی و ستادی با توجه به تعامل خوب و سازندهای که با بازرسی قضایی استان وجود دارد به دنبال یافتن راهکارهای مناسب در جهت ارتقای سلامت نظام اداری و مسدود کردن گلوگاههای مفسده خیز هستیم که خوشبختانه تا به امروز هم توفقیات خوبی نصیب استان شده است.
وی اظهار کرد: تا پایان سال 20 جلسه کارگروه ارتقاء نظام سلامت اداری و مبارزه با مفاسد استان با مدیران دستگاههای اجرایی ذیربط برگزار خواهیم کرد و با تشکیل این جلسات قصد داریم ضمن ارائه راهکارهای عملی و طراحی سازوکارهای قانونی برای مبارزه با فساد اداری، رضایتمندی را نیز در جامعه افزایش دهیم.
وی در پایان گفت: در راستای اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مبارزه با فساد و همچنین برنامههای دولت تدبیر و امید و استاندار نهایت کوشش خود را بکار خواهیم گرفت و از تمامی دستگاههای اجرایی انتظار داریم اجرای این طرح را به عنوان اولویت کاری خود بدانند تا استان کرمانشاه که در این زمینه پیشتاز است، همچنان پیشتاز باقی بماند.
انتهای پیام
نظرات