• دوشنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 94121711015
  • خبرنگار : 71473

ابتکار مهمان اتاق بازرگانی شد

توقف تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری از 95

توقف تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری از 95

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست از توقف تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری از سال 95 خبر داد.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست از توقف تولید موتورسیکلت‌های کاربراتوری از سال 95 خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار در حاشیه جلسه مشترک با رییس اتاق بازرگانی ایران و فعالان بخش خصوصی که روز 17 اسفند در اتاق ایران برگزار شد، گفت: خودروسازی کشور اکنون بر اساس استاندارد یورو 4 خودرو تولید می‌کنند و ما هم به طور مستمر از خطوط تولید کشور بازرسی می کنیم.

وی افزود: همچنین به طور مستمر از نظر انطباق با استانداردهای تولید گزارش تهیه می‌شود و هر زمان که این استانداردها انجام نشود شماره‌گذاری تولید آن متوقف می‌شود. تاکنون هم مواردی اتفاق افتاده و اعلام شده است تا رفع آلایندگی اتفاق بیفتد.

ابتکار ادامه داد: متاسفانه در خصوص موتورسیکلیت ها استاندارد لازم در گذشته وجود نداشته است. قرار است از سال آینده حذف موتورسیکلت‌های کاربراتوری را پیگیری کنیم و روی آن تاکید جدی داریم.

وی افزود: در یک دوره در گذشته ارتقای استانداردها را نداشتیم و نظارت کافی نیز وجود نداشت و در حال حاضر جمعیتی از خودروها را در سطح خیابان‌ها داریم که معاینه فنی درستی برایشان وجود ندارد و قانون هم پنج سال برای آن ها مهلت در نظر گرفته است. در مجموع مشکلات مربوط به خودروهایی که از گذشته تولید شده‌اند هنوز باقی است، مسئله‌ای که می تواند سبب تشدید آلودگی هوا شود.

رییس سازمان محیط زیست عنوان کرد: بر اساس قانون برخورد با خودروهایی که آلایندگی آشکار هوا دارند یا معاینه فنی‌شان گذشته است به عهده پلیس راهور ناجا است و مهمترین موضوعی که در این زمینه در حال رخ دادن است یکپارچه سازی معاینه فنی است. این برنامه به گونه ای اجرا خواهد شد که تمام اطلاعات مربوط به معاینه فنی که بیش از 400 مرکز در کل کشور است به طور یکپارچه با وزارت کشور، راهور ناجا و سازمان محیط زیست یکپارچه مبادله شود و انتظار داریم که سریع تر گام نهایی در این زمینه برداشته شود.

ابتکار همچنین درباره موضوع حفظ منابع طبیعی در کشور اظهار کرد: سازمان محیط زیست کشور مناطقی را تحت عنوان مناطق چهار گانه تحت مدیریت خود دارد. این مناطق عبارتند از پارک های ملی،مناطق حفاظت شده،پناهگاه های حفاظت شده و آثار طبیعی ملی که این مناطق به طور ویژه حفاظت می شوند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در سال های گذشته توانستیم طرح های مدیریت این مناطق را تکمیل کنیم و اکنون اکثر این مناطق طرح جامع و تفصیلی برای مدیریت شان آماده شده است.

رییس سازمان محیط زیست تصریح کرد: در دوره دولت یازدهم با استانداری ها تفاهم نامه هایی را امضا کردیم و برای اولین بار برای اجرای این طرح های مدیریتی ردیف اعتباری پیش بینی شده است.

رییس سازمان محیط زیست همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا درباره آخرین وضعیت صدور کارنامه محیط زیستی برای دستگاه های دولتی گفت: این اقدام در حال پیگیری است و همین روزها اتفاق می افتد. در این برنامه قرار نیست به دستگاه ها امتیاز داده شود بلکه گزارش درموردشان تهیه می‌شود.

فاصله 7 درصدی ایران با استاندار جهانی در بخش مناطق تحت حفاظت

معاون سازمان محیط زیست عنوان کرد که

به گزارش خبرنگار ایسنا، فرهاد دبیری نیز در نشست مشترک مدیران سازمان محیط زیست با فعالان بخش خصوصی که با حضور رییس سازمان حفاظت محیط زیست و رییس اتاق بازرگانی ایران امروز 17 اسفند در اتاق ایران برگزارشد گفت: بسیاری از کشور‌های جهان، مناطق تحت حفاظت خود را به 17 درصد رسانده‌اند و در حال حاضر این مناطق در کشور ما 10 درصد است که نشان می‌دهد ازاستانداردهای جهانی فاصله داریم.

وی گفت: به این باور رسیده‌ایم که بخش خصوصی یکی از مهمترین نهادهایی است که می‌تواند پشتیبان محیط زیست باشد برای همین امیدمان به بخش خصوصی بیش از بخش دولتی است.

وی یاداور شد: در سال 92 دستور کار 21 به عنوان یک نگرش برای زندگی و افزایش کیفیت زندگی و راهی برای رسیدن به توسعه پایدار طراحی شد. درفصل سوم آن برنامه به اینکه گروه‌های اصلی مشارکت کننده چه کسانی هستند اشاره شده است و از بازرگانان، تجار و کشاورزان به عنوان مشارکت کنندگان اصلی در این عرصه نام برده شد.

معاون سازمان محیط زیست ادامه داد: پنج استان به صورت متوازی درارتباط با حمایت از پلنگ انجام می‌شود، مذاکراتی با رقم‌های سنگین برای حمایت پلنگ با اصفهان انجام گرفته است و همچنین مذاکراتی با برخی دیگر از شهرها برای حمایت از خرس سیاه و یوزپلنگ در تهران و اراک انجام گرفته است.

دبیری تصریح کرد: ما به هیچ عنوان مانعی را برای اکوتوریسم ایجاد نخواهیم کرد و برای کمک به آن به جوامع محلی هم استفاده کرد و این طرح‌ها با توجه به ظرفیت‌های اکولوژیک منطقه‌ای اجرایی خواهد شد.

وی اضافه کرد: بسیاری از کشور‌های جهان مناطق تحت حفاظت خود را به 17 درصد رسانده‌اند و در حال حاضر این مناطق در کشور ما 10 درصد است که نشان می‌دهد ازاستانداردهای جهانی فاصله داریم.

معاون سازمان محیط زیست تصریح کرد: جنگ آینده، جنگ بر سر مسئله آب خواهد بود و آب شرایط اقلیمی را تغییر خواهد داد.

در این جلسه همچنین لیاقتی - مدیر عامل صندوق ملی محیط زیست - عنوان کرد: این طرز تفکر که اقتصاد و محیط زیست باید همسو با یکدیگر جلو بروند در تشکل صندوق ملی محیط زیست کاملا مشهود است.

وی افزود: اکنون اکثرهیات‌های خارجی که به ایران می‌آیند این درخواست را دارند که با رییس سازمان محیط زیست دیدار کنند این نشان می‌دهد که بافت صنعتی در دنیا تغییر کرده است صنعت بازیافت عصر جدیدی را در دنیا ایجاد کرده است و تا سال 2050 پُر سودترین صنعت در دنیا صنعت بازیافت خواهد بود و برای همین ضرورت توجه به این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha