• سه‌شنبه / ۱۶ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 95061610856
  • منبع : نمایندگی مازندران

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده:

سلامت دختران نوجوان جامعه در خطر است

سلامت دختران نوجوان جامعه در خطر است

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده بر لزوم توسعه فضاهای ورزشی، تفریحی و زمینه افزایش تحرک امن برای دختران تاکید کرد و گفت: سلامت دختران نوجوان در جامعه در خطر است و تمامی افراد جامعه و دولت در تامین امنیت سهیم هستند.

به گزارش ایسنا، فهیمه فرهمندپور در چهارمین جلسه شورای اداری فریدونکنار در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان، اظهار کرد: خانواده در کشور از جایگاه بسیار فراوانی برخوردار است و با وجود تمامی اختلافات فکری، این امر یک ارزش در ایران محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه مدیران ستادی باید بیش از هر چیز به نهاد خانواده که نقش مهمی در جامعه دارد توجه کنند، تصریح کرد: زن در خانواده نباید مورد غفلت قرار بگیرد چرا که در نهاد خانواده یکی از ارکان اثرگذاری است و گاهی اوقات اعضا نه تنها وظیفه خود را در قبال آن انجام نمی‌دهند بلکه مورد غفلت نیز قرار می‌گیرد.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه مطالبات زنان باید در جامعه جدی گرفته شود، خاطرنشان کرد: در تمام قوانین باید نگاهی به موضوع زن و خانواده وجود داشته باشد و نباید به مطالبات زنان به عنوان جنس رقیب در جامعه نگاه شود.

فرهمندپور با تاکید بر اینکه سلامت و بهداشت زن سلامت خانواده را به همراه دارد، افزود: ارتقای شاخص‌های سلامت و بهداشت خانواده به وسیله زنان امکان پذیر است که می توان مشکلات و آسیب‌های جامعه را کاهش داد.

وی تصریح کرد: زن موجودی است که اگر مورد توجه قرار بگیرد مولد سلامت، شادی، امنیت و احساس سعادت در جامعه می‌شود اما آن چنان به حوزه زنان در خانواده توجه نشده است.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در ادامه با بیان اینکه دختران کشور با فقر حرکتی رو به رو هستند، خاطرنشان کرد: توجه به ورزش بانوان یکی از مطالباتی است که پیگیری می‌شود و به خاطر این است که سلامت نسل بعد از اهمیت فراوانی برخوردار است.

فرهمندپور افزود: مسئله بحران جمعیت در کشور وجود دارد که افزایش کمی و کیفی آن از دغدغه‌های جدی در جامعه است.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه سرطان یکی از بیماری های شایع در زنان است، گفت: بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمانی و بخشی از مرگ و میرها مربوط به سرطان است و باید توجه داشت که قابل پیشگیری‌ترین انواع سرطان در بانوان است که باید در این رابطه برنامه‌ریزی کرد.

وی با بیان اینکه نبود زن در جامعه آسیب‌های فراوانی را ایجاد می‌کند، تصریح کرد: آمار زنان معتاد به شکل قابل توجهی در کشور در حال افزایش است و سن اعتیاد به شدت کاهش یافته و الگوی اعتیاد از نوع سنتی به صنعتی در بانوان تغییر پیدا کرده است.

فرهمندپور با تاکید بر اینکه توجه به سلامت و امنیت زنان توجه به سلامت و امنیت جامعه است، گفت: حمایت از اوقات فراغت، دسترسی به مکان های تفریحی و آموزشی و ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور از کارهایی است که باید انجام شود.

مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به نابرابری اعتبار میان مردان و زنان تصریح کرد: مسئولان در رسیدگی به امور بانوان به دنبال اعتبار هستند و متصور هستند که فقط باید این اعتبارها در اختیار مردها قرار بگیرد.

فرهمندپور با بیان اینکه تفکر ازدواج، تامین سلامت و امنیت جامعه را به همراه دارد، افزود: برای افزایش ازدواج و کاهش سن آن و افزایش طلاق و کاهش آن فکرهایی صورت گرفته است.


از عدالت جنسیتی فاصله گرفته ایم

فهیمه فرهمندپور همچنین در نشست مشاوران امور بانوان فرمانداری های غرب مازندران و نمایندگان دستگاه‌های اداری که در فرمانداری نوشهر برگزار شد، با تقدیر از پیگیری های دکتر جمشیدی مدیر کل بانوان استانداری مازندران در جهت ارتقای وضعیت زنان در استان، اظهار کرد: کار در حوزه زنان سخت است و کسانی که در این حوزه کار می کنند با دغدغه و از روی تعهدی که دارند فعال هستند و  برای پرورش نسل امروز به عنوان مادران فردا تلاش می کنند.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان و خانواده با بیان اینکه در کشور ما از آنچه به عنوان عدالت جنسیتی یاد می کنیم فاصله گرفته‌ایم، گفت: به همین دلیل ناچاریم مشاورانی گذاشته شود تا این فاصله کم شود، در حالیکه وقتی عدالت به معنای واقعی باشد نیاز به مشاور بانوان نیست.

وی افزود: در نظام مدیریت و بودجه هیچ تقسیم بندی و خط کشی بین زنان و مردان صورت نگرفته است و اگر امکاناتی از نظر زیرساختی در جامعه هست مربوط به آحاد کشور است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان تصریح کرد: در کشور ما با وجود زیرساخت ها چرا بازهم دسترسی زنان به امکانات و  فرصت ها و موقعیت ها کم است؟

فرهمند پور با بیان اینکه عدالت از مباحث مهم است، خاطرنشان کرد: به نظر می رسد در کشورهای توسعه یافته نیازی به تلاش ساختارهای ویژه بانوان وجود ندارد و به طور نسبی توزیع عادلانه فرصت ها نهادینه شده است.

وی با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از مطالبات زنان ما مطالبات یک زن نیست، متذکر شد: باید در ازای شایستگی،جایگاه خود را پیدا کنیم. 

وی با اشاره به ویژگی های عدالت دولت در دوره مهدویت، اظهار کرد: امنیت زنان یکی از شاخصه های دولت کریمه مهدویت است.

مشاور وزیر کشور در امور بانوان خاطر نشان کرد: مشاور امور بانوان اصلی ترین حوزه کارشناسی در یک دستگاه برای بررسی ماموریت های آن دستگاه با امور بانوان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha