به گزارش ایسنا، روزنامه وقایع اتفاقیه نوشت: «پرونده تحقیق و تفحص از بنیاد شهید در مجلس نهم، شاید یکی از چالشبرانگیزترین تفحصهای سالهای اخیر باشد که با وجود حجم گسترده تخلفات، هیچگاه گزارش آن در مجلس قرائت نشد؛ تا جایی که چندی پیش علی لاریجانی هم گفت: در نهایت نفهمیدیم این پرونده به کجا رسید.
اما خبری که دو روز قبل از سوی عباس جعفری دولتآبادی، دادستان تهران، منتشر شد، این پرونده را وارد فاز جدیدی کرد. دادستان تهران دو روز پیش، از بازداشت مدیر عامل سابق بانک دی خبر داد؛ بانکی که یک پای تخلفات بنیاد شهید در پرونده تفحص مجلس دهم بود. بخشی از این پرونده درباره بانک دی و مربوط به سالهای ۸۹ و ۹۱ در دولت گذشته بود.
از سوی دیگر پرونده تفحص از بنیاد شهید حرف و حدیثهای دیگری را هم به دنبال داشت؛ حرف و حدیثهایی از جنس تطمیع و تهدید نمایندگان که موجب کنارهگیری برخی از آنها از تحقیق و تفحص شد. حالا امیر خجسته، رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس نهم از بنیاد شهید، دوباره از این پرونده جنجالی صحبت میکند. خجسته به خبرآنلاین گفت: آن قدر که من سر موضوع تحقیق و تفحص اذیت شدم - چون دیدم که در حق ایثارگران اجحاف میکنند - در زمان اسارتم در زندانهای صدام در عراق، تا این اندازه رنج نکشیده بودم.
با این حال، او درباره تطمیع یا تهدید نمایندگان تأکید کرد: «نه این که بگوییم کسی پای موضوع نایستاد اما در کمیته تحقیق و تفحص حضور پیدا نکردند. آقایان گروسی، جعفرزاده و افخمی پای کار بودند اما دیگران نبودند. عرض من این است که شبکهای وجود داشت و به طرق مختلف تلاش میکردند تحقیق و تفحص را بیخاصیت کنند.»
خجسته نکته دیگری را درباره برخی رسانهها مطرح میکند و مدعی میشود که برخی از رسانهها از مفاسد اقتصادی دفاع میکنند. او درباره سازوکار چنین حمایتهایی میگوید: «بالاخره پیامهایی رد و بدل میشود و برخی خبرگزاریها وکانالهای تلگرامی دفاع میکنند. روشن است که هماهنگ هستند. در مقابل، من همینجا اعلام میکنم اگر پا را از گلیم خود درازتر کنند و با وجود غارت بیتالمال همچنان به زیادهگوییهایشان ادامه دهند، من تمام اسناد تحقیق و تفحص را در مجلس منتشر کرده و در اختیار نمایندگان قرار خواهم داد.»
انتهای پیام
نظرات