• پنجشنبه / ۶ آبان ۱۳۹۵ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 95080604178
  • منبع : مطبوعات

احمد حکیمی‌پور:

گزارش املاك نجومی را من به یاشار سلطانی دادم

گزارش املاك نجومی را من به یاشار سلطانی دادم

هرچه می‌گذرد، بر ابعاد ابهام‌آمیز پرونده «املاك نجومی» بیشتر افزوده می‌شود؛ چه از بابت شاكیان یاشار سلطانی، مدیرمسئول سایت معماری‌نیوز كه برای نخستین‌بار اخبار و لیست افرادی كه این زمین‌ها و املاك را دریافت كرده بودند را منتشر كرد و چه از بابت اینكه این اطلاعات از كجا به دست وی رسیده بود.

به گزارش ایسنا، روزنامه «اعتماد» در ادامه نوشت: در همین زمینه و در حالی كه شهردار تهران و رئیس شورای شهر، اعلام كرده‌اند كه نه شهردار و نه شهرداری و نه شورای شهر شكایتی از یاشار سلطانی نكرده‌اند، وكلای او چندی قبل اعلام كرده بودند كه بازداشت یاشار به دلیل شكایت اداره حقوقی شهرداری تهران بوده است.

اما در این بین تا سه‌شنبه شب، روایت‌های گوناگونی از افرادی یا اشخاصی كه این اطلاعات را در اختیار او قرار داده بودند، به گوش می‌رسید. تا اینكه دادستان تهران، جعفری دولت‌آبادی رسما اعلام كرد كه سلطانی اعتراف كرده است احمد حكیمی‌پور، نایب‌رئیس كمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر فردی بوده كه این اطلاعات را در اختیار او گذاشته است. این خبر باعث شد تا پرونده «املاك نجومی» وارد مرحله جدیدی شود به طوری كه از همان ساعت‌های اولیه اصولگرایان شورا، این اظهارات را تأییدی بر مدعای خود دانسته و اعلام كردند كه حكیمی‌پور به نمایندگی از اصلاح‌طلبان و برای تخریب اصولگرایان این اطلاعات را در اختیار سلطانی گذاشته است. این اظهارات در حالی مطرح می‌شد كه حكیمی‌پور در همین خصوص برای ادای توضیحات به دادسرای فرهنگی و رسانه رفت. این حضور به همراه اظهارات برخی از اعضای اصولگرای شورا باعث شد تا تمام نگاه‌ها به سمت حكیمی‌پور معطوف شود.

احمد حكیمی‌پور در گفت‌وگو با «اعتماد» در پاسخ به اظهارات برخی از اعضای شورای شهر گفت: به نظرم اصلا درست نیست كه اعضای شورا بخواهند جواب یكدیگر را از طریق رسانه‌ها بدهند بنابراین، من هم از دوستان می‌خواهم تا اگر حرفی و سؤالی دارند در صحن شورا یا جلساتی كه داریم آنها را مطرح كنند تا جواب‌شان را بدهم. وی همچنین در پاسخ به ادعای برخی از اصولگرایان كه انتشار این نامه را حركتی سازماندهی شده از سوی اصلاح‌طلبان می‌دانند نیز گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. این اقدام من كاملا شخصی و فردی بوده و توضیحات لازم را هم در دادسرا دادم و پای حرف‌هایم نیز ایستاده‌ام. نایب‌رئیس كمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همچنین در پاسخ به این سؤال كه آیا از سلطانی خواسته كه این نامه را منتشر نكند نیز گفت: نه، من فقط این نامه را به او دادم چون سلطانی را یك كارشناس شهری و انسانی بی‌طرف می‌دانم. هدفم هم این بود كه در این مورد تحقیق بیشتری صورت گیرد و گرنه از وی نخواستم كه نامه را منتشر كند. در همین خصوص حكیمی‌پور به «اعتماد» گفت: این نامه مهر محرمانه نداشت.

حكیمی‌پور همچنین در گفت‌وگو با ایلنا، در توضیح دلیل حضورش در دادسرا گفت: از من خواسته شد كه به عنوان مطلع در این پرونده به دادسرای فرهنگ و رسانه مراجعه كنم كه در این دادسرا حاضر شدم و تحقیقات لازم صورت گرفت و در خصوص هر موضوعی كه در جریان بودم، توضیح دادم. این موضوع عجیبی نیست و ظاهرا در این خصوص از دیگر اعضای شورای شهر تهران هم تحقیقاتی شده است.

عضو شورای شهر تهران در مورد اظهارات دادستان تهران مبنی بر اینكه اسناد مربوطه توسط وی به یاشار سلطانی داده شده است، گفت: در این مورد ما نمایندگان مردم در شورای شهر تهران هستیم و یكی از وظایف اصلی ما نظارت بر حسن جریان امور در شهرداری تهران است. طبیعتاً اخبار و اطلاعاتی از طرق مختلف به اعضای شورای شهر تهران در زمینه‌های مربوط به شهرداری و مدیریت شهری می‌رسد و این هم بسیار طبیعی است. بنده وقتی چنین اخبار و مطالبی به دستم رسید به عنوان وظیفه ذاتی و قانونی خودم در پی تحقیق و بررسی و كشف حقیقت بودم كه در این رابطه بار‌ها با رئیس شورای شهر تهران مكاتبه داشتم تا جلسه‌ای برای این موضوع با حضور شهردار تهران ترتیب دهند كه متاسفانه تاكنون هم این اقدام صورت نگرفته است. به جز من دیگر اعضای شورای شهر هم به صورت تذكر كتبی و شفاهی چنین درخواستی را از هیات رئیسه و رئیس شورای شهر تهران داشتند.

چمران: حكیمی‌پور نباید نامه را به رسانه‌ها می‌داد

 اما در این‌باره مهدی چمران در گفت‌وگو با تسنیم در واكنش به تاكید دادستان مبنی بر اعتراف یاشار سلطانی كه نامه سازمان بازرسی را احمد حكیمی‌پور، عضو شورای شهر تهران در اختیار این فعال رسانه‌ای گذاشته است، با تاكید بر اینكه این نامه توسط سازمان بازرسی ارسال نشده و یكی از بازرسان سازمان به برخی افراد مطلع از موضوع نامه را ارسال كرده است، گفت: من تا به حال این نامه را ندیده‌ام و فقط در همین حد انتشار آن در رسانه‌ها از آن مطلع شدم.

حكیمی‌پور در جلسه علنی شورای شهر تهران، در قالب تذكر كتبی موضوع را با اشاره به برخی اعداد و ارقام و بدون ارایه تصویر نامه ارایه كرد كه در این تذكر با تعابیری مبهم از قبیل شنیده شده است و غیره، موضوع مطرح شده بود. ما هم براساس وظایف خود، همان روز یا فردا تذكر كتبی ایشان را با شماره نامه رسمی برای شهرداری ارایه كردیم و شاید شهرداری منتظر جواب قاضی است تا به نامه شورا پاسخ دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه در خصوص علت ارایه نامه محرمانه به یك خبرنگار گفت: نامه مذكور كه محرمانه بوده، برای آقای حكیمی‌پور ارسال نشده بود و فرد دیگری تخلف كرده و به ایشان ارایه كرده و ایشان هم نباید این نامه محرمانه را در اختیار یك خبرنگار می‌گذاشت.

محرمانه... غیرمحرمانه...

البته در این بین علی صابری، عضو حقوقدان شورای شهر در گفت‌وگو با« اعتماد» از زاویه‌ای دیگر به مساله نگاه می‌كند: مسائل حقوقی را نباید با طیف‌بندی‌ها و گروه‌بندی‌های سیاسی و جناحی قاطی كرد. براساس قانون هیچ مسئولی، حق ندارد اسناد و نامه‌هایی كه مهر محرمانه دارد را منتشر كند. البته من نمی‌دانم كه نامه سازمان بازرسی مهر محرمانه داشته است یا خیر. از سویی اگر سند طوری باشد كه قبل از رسیدگی، انتشار آن احتمال تاثیر گذاشتن روی حكم را داشته باشد، انتشار آن جرم است. در مورد مساله اخیر باید این موارد بررسی شود ولی در حال حاضر ما چیز زیادی در این مورد نمی‌دانیم تا بتوانیم قضاوت كنیم.

این عضو اصلاح‌طلب شورای شهر در ادامه در پاسخ به اظهارات اصولگرایان كه مدعی هستند، اصلاح‌طلبان شورا این اسناد را در قالب سناریویی مشخص برای تخریب اصولگرایان منتشر كرده‌اند، گفت: اصلا چنین چیزی صحت ندارد. من همیشه در تمامی مجامع اصلاح‌طلبان این‌گونه اقدامات را محكوم كرده‌ام چرا كه معتقدم نباید نام افراد را قبل از صدور حكم منتشر كرد. البته اصولگرایانی كه این ادعاها را مطرح می‌كنند حتما از یاد نبرده‌اند كه در مورد پرونده حقوق‌های نجومی چقدر به دولت فشار می‌آوردند كه اسامی مدیران مزبور را منتشر كند. حالا چطور شده كه افشای نام لیست پرونده املاك نجومی را تخلف می‌دانند؟!

صالح نیكبخت، وكیل پایه یك دادگستری نیز در گفت‌وگو با «اعتماد» در پاسخ به این پرسش كه "مسئولان و مدیران اجازه انتشار چنین گزارش‌هایی را دارند؟" گفت: پاسخ این سؤال را باید مراجع قضایی بدهند. به هر صورت تا وقتی كه در این زمینه شفاف‌سازی نشود، نمی‌توان به طور قطع در مورد آن اظهارنظر كرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۷ ۰۸:۲۸

چرا مردم اخ اند؟

avatar
۱۳۹۵-۰۸-۰۸ ۱۲:۵۲

وقتی در راس اداره جات و سازمان ها یعنی مدیر عامل، هیئت مدیره، حسابرسی، بازرسی ، کارشناسان افراد با تجربه و متخصص و کارآزموده نباشند باید منتظر برداشت های غیر قانونی و اختلاس و گروه بندی های جناحی در سطح مدیریت ها باشیم و عواقب آن را در نظر بگیریم نباید ساده لوحانه مدیران را انتخاب کرد ویا با نظر آنان روسای آشنای خود را تعیین و جایگزین کنند تمام مسئولین باید محرمانه از یک نهاد بازرسی و بدون دخالت فرد یا افرادی منصوب گردند و هدف باید راهبردی سازمان باشد نه اینکه راهبردی آشنایان و دوستان مدیران و نظرات آنان که سرانجام آن بدبختی است و...