به گزارش ایسنا، این شرکت که ریسک سیاسی فروش هواپیما به ایران ایر را به جان خریده است، اعلام کرد نرخ تولید سودآورترین هواپیمای بزرگ بوئینگ بدون توافق مذکور با کاهش بیشتری روبرو بود.
در حال حاضر بوئینگ سالانه ۱۰۰ فروند ۷۷۷ تولید می کند و این رقم از ماه اوت، به ۶۰ فروند در سال یا پنج فروند در ماه کاهش پیدا می کند. این شرکت هواپیماسازی سال گذشته اعلام کرده بود به دلیل عدم دریافت سفارش کافی، تولید این هواپیما را سال آینده به هفت فروند در ماه کاهش خواهد داد.
الیزابت لاند، نایب رییس برنامه ۷۷۷ بوئینگ اظهار کرد این شرکت در نتیجه این کاهش تولید، انتظار دارد مشاغل بیشتری حذف شوند اما شمار دقیق مشاغلی که تعدیل می وشند هنوز مشخص نشده است. هزاران شغل در ایالت واشنگتن به تولید ۷۷۷ مستقیما وابسته هستند.
توافق فروش با ایران ایر شامل ۱۵ فروند نسل جدید ER۷۷۷-۳۰۰ است که نخستین هواپیماهای بوئینگ است که از سال ۲۰۱۸ به ایران ایر تحویل داده می شود.
توافق بوئینگ با ایران ایر با مخالفت سیاسی روبرو شده و دونالد ترامپ، رییس جمهور منتخب آمریکا قصد دارد توافق هسته ای و تمهیداتی که به شرکتهای غربی اجازه می دهند به ایران فروش داشته باشند را مورد بازبینی قرار دهد.
پیش بینی می شود این قرارداد با مخالف شدید کنگره در ژانویه روبرو خواهد شد.
سی ان ان مانی به نقل از نایب رییس برنامه ۷۷۷ نوشت: توافق بوئینگ با ایران برای جلوگیری از کاهش تولید اخیر کافی نیست اما مانع کاهش بیشتر آن می شود.
تولید ۷۷۷ به دقت از سوی سرمایه گذاران برای ارزیابی سود بوئینگ دنبال می شود. هر فروند از این هواپیما بین ۱۲۰ تا۱۶۰ میلیون دلار درآمد برای بوئینگ دارد.
انتهای پیام
نظرات