به گزارش ایسنا، جاسم جادری در نشست کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان هرمزگان بابیان اینکه این کمیته در هفت استان ساحلی کشور تشکیلشده است، عنوان کرد: مجموع سواحل در هفت استان ساحلی کشور 5800 کیلومتر است که از این میزان 2238 کیلومتر یعنی بیش از 38 درصد سواحل کشور در هرمزگان قرار دارد و این امر موجب افزایش اهمیت برگزاری جلسات این کمیته است.
وی با تأکید بر لزوم جلوگیری از ساختوسازهای غیرمجاز در حریم دریا، ادامه داد: طی چهار سال اخیر از تخلفات ساختوسازهای بدون مجوز در نوار ساحلی استان جلوگیری شد و اجازه ندادیم چنین اقداماتی استمرار یابد .
استاندار هرمزگان به مصوبات این جلسه اشاره کرد و افزود: یکی از این مصوبات این است که تمامی دستگاههای دولتی، شهرداریها و مناطق آزاد مالک سازهها و تأسیسات دریایی فاقد مجوز مکلف هستند حداکثر ظرف مدت دو ماه نسبت به ثبتنام در سامانه صدور مجوز سازهها و تأسیسات دریایی به آدرس sm.pmo.ir اقدام نموده و مدارک لازم را جهت صدور مجوز ارائه نمایند و اداره کل بنادر و دریانوردی استان نیز حداکثر ظرف مدت 90 روز کلیه پروندهها را تعیین تکلیف و نتیجه را به کمیته اعلام کند .
جادری تصریح کرد: برای موضوع استعلام جهت صدور مجوزهای موافقت اولیه نیز جلسهای با حضور دستگاههای عضو کارگروه امور زیربنایی استان تشکیل و موضوع تعیین تکلیف شود .
وی خاطرنشان کرد: دستگاهها و ادارات دولتی متولی در حوزه ساحل و دریا ضمن تکلیف به انجام بازدیدهای ادواری مکلفاند نسبت به ارائه گزارش ساختوسازهای فاقد مجوز به دبیرخانه کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان واقع در اداره کل بنادر و دریانوردی استان اقدام کنند.
استاندار هرمزگان بیان کرد: کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل هرمزگان مکلف است برنامه بازدید مشترک از سواحل و دریا را حداکثر هر سه ماه یکبار انجام و نتیجه را به کمیته ارائه نماید و این بازدیدها بهمنزله تداخل در شرح وظایف اعضا کمیته ساماندهی و مدیریت سواحل استان نیست.
انتهای پیام
نظرات