• چهارشنبه / ۸ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96060804746
  • خبرنگار : 71263

تداوم کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

تداوم کاهش قیمت نفت در بازار جهانی

قیمت‌های نفت روز چهارشنبه پس از این که تعطیلی پالایشگاه‌ها در نتیجه توفان هاروی تقاضا برای نفت خام آمریکا را کاهش داد، با کاهش روبه‌رو شد.

به گزارش ایسنا، نفت وست تگزاس اینترمدیت با ۹ سنت کاهش، ۴۶.۳۵ دلار در هر بشکه معامله شد. بهای معاملات این بازار روز گذشته ۰.۳ درصد کاهش یافته و به کاهش ۲.۷ درصدی معاملات دوشنبه افزوده بود.

نفت برنت که قیمت پایه بازار جهانی است، نیز هفت سنت کاهش یافت و ۵۱.۹۳ دلار در هر بشکه بود.

تحلیلگران گروه بانکی ANZ در گزارشی نوشتند: سیل گسترده به دلیل توفان هاروی بر ظرفیت پالایش تاثیر گذاشته و بنابراین تقاضا برای نفت خام که مهم ترین خوراک صنعت نفت محسوب می‌شود، نیز ضعیف شده است و بزرگ‌ترین پالایشگاه آمریکا اکنون تنها با ۶۰ درصد از ظرفیت خود فعالیت می‌کند.

بزرگ‌ترین پالایشگاه نفت خام آمریکا که توسط "موتیوا اینترپرایز" اداره می‌شود، روز سه‌شنبه به دلیل جاری شدن سیل در نیروگاه پورت‌ آرتور در تگزاس بسته شد. شرکت توتال با مهیا شدن برای باران و سیل بیشتر، تولید خود را به ۵۳ درصد از ظرفیت‌ در پالایشگاه پورت‌ آرتور به ظرفیت ۲۲۵ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز، کاهش داده است.

توفان هاروی روز جمعه منطقه خلیج مکزیک آمریکا را درنوردید و اگرچه به یک توفان گرمسیری تبدیل شده است، اما بارندگی‌های سیل‌آسای مداوم، پالایشگاه‌های متعددی در تگزاس و لوییزیانا را پر از سیل کرده است. حداقل ۳.۶ میلیون بشکه در روز از ظرفیت پالایش در تگزاس و لوییزیانا که قلب صنعت نفت آمریکا محسوب می‌شوند، تعطیل شده که معادل ۲۰ درصد از مجموع ظرفیت آمریکا است.

بر اساس گزارش رویترز، به گفته منابع بازار، راه‌اندازی این پالایشگاه‌ها حتی در بهترین شرایط ممکن است یک هفته یا بیشتر طول بکشد.

قیمت های بنزین در آمریکا به دلیل نگرانی از کمبود عرضه روز چهارشنبه به ۱.۸۴ دلار در هر گالن افزایش یافت که بالاترین قیمت در بیش از دو سال گذشته بود.

بازار انرژی منتظر گزارش هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا درباره میزان ذخایر نفت خام است. تحلیلگران در نظرسنجی "اس اند پی گلوبال پلاتس" پیش بینی کردند آمار نشان دهد در هفته گذشته ذخایر نفت خام ۱.۵ میلیون بشکه، ذخایر بنزین ۱.۹ میلیون بشکه و میعانات ۶۰۰ هزار بشکه کاهش پیدا کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha