• سه‌شنبه / ۲۸ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96062816135
  • خبرنگار : 71460

هازارد: بعد از یک هفته کار با کونته در چلسی پیشرفت کردم

هازارد: بعد از یک هفته کار با کونته در چلسی پیشرفت کردم

ادن هازارد به تمجید از سرمربی ایتالیایی چلسی پرداخت و عملکرد او را ستود.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، ادن هازارد دو سال با ژوزه مورینیو در چلسی کار کرد و توانست قهرمانی در لیگ برتر و جام اتحادیه را با این تیم به دست بیاورد. بعد از رفتن مورینیو و حضور کونته در چلسی، او موفق شد این تیم را در سال نخست به قهرمانی در لیگ برساند.

ادن هازارد با تمجید از آنتونیو کونته گفت: حتی بعد از یک هفته تمرین با کونته متوجه شدم که در حال پیشرفت هستم. او نه تنها در چلسی بلکه در یوونتوس هم نشان داده است که چه مربی خوبی است و من فکر کنم سال‌های درخشان زیادی به عنوان مربی در پیش دارد.

ادن هازارد قرار است بعد از مدت‌ها در بازی چهارشنبه شب برابر ناتینگهام فارست برای اولین بار از ابتدا به میدان برود. او پیش از این دیدار گفت:‌ خیلی احساس خوبی دارم که بعد از مدت‌ها در ترکیب ثابت تیمم حضور دارم و می‌توانم به تیمم کمک کند تا در جام اتحادیه نتیجه بگیرد. من تمرینات زیادی در چلسی داشتم ولی جلسه تمرینی با بازی رسمی فرق دارد و برای همین خیلی خوشحالم و انگیزه دارم که می‌توانم در این دیدار حساس تیمم را همراهی کنم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha