• دوشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۶ / ۱۶:۴۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 96080100606
  • خبرنگار : 71498

طراحی بسته‌ای برای اقتصادی کردن طرح‌های صنعت آب و برق

طراحی بسته‌ای برای اقتصادی کردن طرح‌های صنعت آب و برق

سرپرست وزارت نیرو گفت: با توجه به پیش بینی ها برای پوشش دادن نیاز برق مصرفی در ۱۰ سال آینده، بایستی حداقل ۵۰ هزار مگاوات به ظرفیت کنونی شبکه برق کشور اضافه شود.

به گزارش ایسنا ستار محمودی امروز در آیین برگزاری سی و دومین کنفرانس بین المللی برق اظهار کرد: ظرفیت فعلی نصب شده برق کشور ۷۷ هزار مگاوات و جزو کشورهای برتر منطقه در تولید برق و نیروگاه سازی در جهان هستیم، که این امر بیانگر توانایی و ظرفیت شبکه برق کشور و این صنعت در کشور است.

وی افزود: همچنین وزارت نیرو به علت وجود سرمایه انسانی بسیار خوبی که دارد، می تواند در صورت وجود ابزارها و سیستم های  نوین توزیع و  انتقال و البته نیروگاه های با راندمان بالاتر، میزان ظرفیت فعلی برق در کشور را به چند برابر برساند.

وی تصریح کرد: در سال های گذشته اقدامات بسیار خوبی در این صنعت انجام شد از جمله اینکه ما توانستیم تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار کشور را برقرار کنیم.

سرپرست وزارت نیرو گفت: همچنین سهم بخش خصوصی در این صنعت با شدت بالا رفت و ما آلان شاهد این هستیم که بیش از ۵۰ درصد برق تولیدی کشور توسط بخش خوصی تأمین می شود.

وی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که در سال ۱۳۹۲حدود ۱۲۵ دقیقه  فرکانس خارج از بازه مجاز داشتیم که این امر در پایان سال ۱۳۹۵ به حدود ۱۲ دقیقه در سال رسیده است.

محمودی با اشاره به پیش بینی برنامه های توسعه و روند رشد مصرف، ادامه داد: با توجه به پیش بینی ها برای پوشش دادن نیاز برق مصرفی در ۱۰ سال آینده، بایستی حداقل ۵۰ هزار مگاوات به ظرفیت کنونی شبکه برق کشور اضافه شود.

وی گفت: در حال حاضر پتانسیل نصب انرژی های نو در کشور حدود ۷۵ هزار مگاوات برآورد شده است که برنامه وزارت نیرو این است در پنج سال آینده، ظرفیت نصب شده این انرژی ها را  در کشور  به ۵۰۰۰ مگاوات برساند.

محمودی با اشاره به برنامه ها و استراتژی های وزارت نیرو در صنعت برق برای سال های آتی گفت: برنامه وزارت نیرو برای سال های آتی این است که صنعت آب و برق کشور را از نظر اقتصادی خودکفا و به صرفه بکند.

وی تصریح کرد: بسته ای برای اقتصادی شدن طرح های آب و برق و مشارکت فعال تر بخش خصوصی طراحی شده که امیدواریم در چهار سال آتی شاهد اجرایی شدن آن باشیم.

سرپرست وزارت نیرو خاطرنشان کرد: خوشبختانه در صنعت آب و برق مشکلات فنی چندانی وجود ندارد، و عمده مشکل این صنعت به اقتصاد آن برمی گردد که امیدواریم با اجرای این بسته بتوانیم بر بخشی از این مشکلات درآینده فائق آییم.

وی اضافه کرد: از استراتژی های دیگر وزارت نیرو برای سال های آتی تقویت بخش داخلی صنعت برق، حرکت در مرزهای دانش و انتقال تکنولوژی، توسعه و تقویت بخش صادرات این صنعت و البته تربیت نسلی نو برای خلق ارزش های بدیع در این صنعت است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha