به گزارش ایسنا، این امکان هم هست که در روزهای آینده بازهم شاهد تظاهرات طرفداران محیط زیست باشیم که دو روز پیش از شروع کنفرانس به استقبال آن آمده بودند. قرار است در این کنفرانس تصمیمات زیادی گرفته شود.
نمایندگانی از سراسر جهان به بن آمدهاند تا در بیست وسومین کنفرانس جهانی سازمان ملل به مصاف تغییرات اقلیمی بروند. اینبار همه، چه نمایندگان شهرها و چه صنایع یا سازمانهای مردمنهاد هم میتوانند در گفتوگوها شرکت کنند.
وقتی تمام جهان بخواهد یک بار در سال درباره حفاظت از محیط زیست گفتوگو کند به برخی امکانات مثل زمان، پول و مکان بیش از پیش نیاز دارد. البته در کنفرانس جهانی اقلیمی امسال (COP23) در شهر بن آلمان که از روز ۶ تا ۱۷ نوامبر ادامه دارد شرکتکنندگان به صبر و شکیبایی هم احتیاج دارند.
به گزارش دویچهوله، حدود دو هفته وقت در اختیار ۱۹۷ کشور متعهد به توافق اقلیمی پاریس هست تا تدابیری مشخص را برای اجرای این قرارداد اتخاذ کنند.
جمهوری جزایر فیجی ریاست بیست و سومین کنفرانس جهانی اقلیمی را برعهده دارد. اما این کشور به عنوان رئیس کنفرانس امسال، امکانات پذیرایی و اسکان هزاران شرکتکننده، حامی محیط زیست و خبرنگار را ندارد. به همین دلیل، دفتر مرکزی سازمان ملل متحد واقع در شهر بن با حمایت دولت آلمان این کنفرانس را برگزار میکند.
آلمان به عنوان میزبان فنی، بودجهای چشمگیر بالغ بر ۱۱۷ میلیون یورو را به برگزاری کنفرانس اختصاص داده است. تنها ایجاد حفاظهای قابل انتقال برای مقابله با بالا آمدن احتمالی آب رودخانه راین دو میلیون یورو هزینه داشته است.
شهر بن نیز در کنار رودخانه راین دهکدهای از سازههایی چادری به مساحت حدود هشت زمین فوتبال برای ۲۵ هزار شرکتکننده ساخته است. ایستگاههای مختلفی نیز برای شرکتکنندگان در این کنفرانس در نظر گرفته شده تا خود را در آرامش، آماده حضور در نشستها کرده و البته تلفن، تبلت و کامپیوترشان را هم شارژ کنند.
سازمانهای غیرانتفاعی و سایر نمایندگان جوامع مدنی نیز در کنفرانس تغییرات اقلیمی بن نقشی کلیدی خواهند داشت. حدود ۵۰۰ سازمان غیرانتفاعی برای شرکت در کنفرانس بن ثبتنام کردهاند که در ۱۶۰ ایستگاه به صورت چرخشی برنامههای خود را معرفی خواهند کرد.
کنفرانس اما راه دشواری در پیش خواهد داشت. از یکسو خروج آمریکا از پیمان اقلیمی پاریس بر کنفرانس بن سایه انداخته است و از سوی دیگر هیأتها قرار است در جریان نشست، آییننامهای تدوین کنند که بایستی در اجلاس اقلیمی بعدی در لهستان در سال ۲۰۱۸ به تصویب برسد.
انتهای پیام
نظرات