به گزارش ایسنا، دکتر نادر نعمتاللهی ضمن اعلام این مطلب، با اشاره به اینکه این دوره برای اولین بار در سطح دانشگاهها در دانشگاه علامهطباطبائی اجرا میشود، افزود: با توجه به ضرورت فراگیری دانشجویان از مهارتهای لازم و ضروری در کنار آموزشهای نظری این طرح در دستور کار و سیاستهای مورد تاکید هیئترئیسه دانشگاه قرار گرفت. او با اشاره به نتایج حاصل از اجرای این طرح، اضافه کرد: بهطور مثال دانشجویان رشتۀ گردشگری برای ورود به برخی حوزههای کاری باید دورۀ تور لیدری را بگذرانند. ممکن است دانشجویان بخواهند حتی در کنار رشتۀ تخصصی خود مهارتهای دیگری یاد بگیرند و میتوانند نیازهای تکمیلی خود را از طریق شرکت در این دورهها برطرف کنند.
دورهها و طرحهای خوبی برای دانشجویان تدارک دیده شده است
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی با بیان این نکته که مهارتهای شغلی خوبی در این طرح برای دانشجویان در نظر گرفته شدهاست، تصریح کرد: این طرح برای اولین بار در دانشگاههای کشور اجرا میشود و به منظور تشویق دانشجویان برگزاری یک دوره به صورت رایگان برای هر دانشجو در نظر گرفته شده است. او افزود: علاوه بر دورههای تخصصی مورد نیاز هر رشته دورههای عمومی شامل مقالهنویسی و رزومهنویسی و مانند اینها که مورد نیاز همه دانشجویان است و مربوط به رشته خاصی نیست، نیز پیشبینی شده است.
وی درباره دورههای تخصصی، اظهار داشت: تلاشمان این است که در این دوره مخاطبان بیشتر شوند. یکسری پروپوزالهایی فراهم کردهایم که در آن رشتههای مختلف معرفی شدهاند. شغلها و مهارتهای مرتبط برای هر رشته طی یک فرایند عملیاتی آماده شده است که این فرآیند به گروههای آموزشی ارسال شده است و مشاوران تحصیلی مشخص شده است.
گواهینامههای مشترک دانشگاه علامهطباطبائی با سازمان فنی و حرفهای
دکتر نعمتالهی با اشاره به زمان شروع به کار اجرای این دوره بیان داشت: این دورهها از بهمنماه آغاز میشود و بر اساس توافقات انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور مقرر شده است از سال آینده موظف بودن دانشجویان برای گذراندن دورههای مهارتهای تخصصی و عمومی در دفترچه کنکور نیز قید شود.
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی با اشاره به ظرفیتهای مرکز آموزش دانشگاه و آمادگی این مرکز برای برگزاری دوره های آموزشی برای سازمانهای متقاضی،تاکید کرد: تفاهمنامههای مختلفی با برخی سازمانها برای برگزاری این دورهها بسته شدهاست. برای نمونه برخی دورهها بهصورت مشترک با سازمان فنی و حرفهای اجرا خواهد شد و بر اساس توافقات انجام شده گواهینامۀ مشترکی توسط دانشگاه و سازمان ارائه میشود که برای شغلیابی بسیار موثر است.
طی یک ماه گذشته ۶۵۳ نفر از فارغالتحصیلهای دانشگاه شغل پیدا کردهاند
معاون آموزشی دانشگاه علامهطباطبائی ضمن دعوت از دانشجویان برای مشارکت در برگزاری این دورههای تخصصی، خاطرنشان کرد: این دورهها به سود دانشجویان است و برای دانشگاه یک برند خوبی خواهد بود که علاوه بر آموزشهای تخصصی در آیندۀ کاری و شغلی دانشجویان تاثیرگذار خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علامهطباطبائی، دکتر نعمت اللهی با تاکید بر حساسیت دانشگاه در خصوص آینده شغلی فارغالتحصیلان خود،خاطرنشان کرد: طی یک ماه گذشته طبق پاسخ به استعلامهای استخدامی تعداد ۶۵۳ نفر در دستگاههای مختلف استخدام شده اند و این مسئله در حال پیگیری است و امیدواریم با برگزاری این دورهها شاهد افزایش جذب فارغ التحصیلانمان در بازار کار باشیم.
انتهای پیام
نظرات