• چهارشنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 96111106654
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان امور عشایر کشور:

‌پوشش همگانی تلفن همراه برای مناطق عشایری در دستور کار قرار دارد

‌پوشش همگانی تلفن همراه برای مناطق عشایری در دستور کار قرار دارد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: پوشش همگانی تلفن همراه برای مناطق عشایری کشور در دستور کار قرار دارد.

به‌گزارش ایسنا، کرمعلی قندالی 11 بهمن‌ماه در جلسه شورای عشایر چهارمحال و بختیاری، ضمن تشکر از حضور استاندار چهارمحال و بختیاری در مناطق عشایری و تشکیل جلسه شورای عشایری استان، اظهار کرد: در چهارمحال و بختیاری زندگی عشایری به عنوان یک نماد ملی مطرح است.
وی با اشاره به اینکه در بخش اعطای تسهیلات کمک‌های زیادی در چند سال اخیر به عشایر شد، افزود: در سه سال گذشته 400 میلیارد تومان اعتبارات قرض‌الحسنه با چهار درصد سود و بازپرداخت پنج ساله و ضمانت زنجیره‌ای هم مصوب و هم تخصیص داده شد که حدود 250 میلیارد آن جذب شده است.
قندالی گفت: طی چهار سال گذشته 900 هزارتن نهاده‌دامی تحویل عشایر شد که حدود 180 میلیارد تومان از محل نهاده‌های دامی به نفع عشایر شد.
قندالی ادامه داد: در حوزه تجهیزات با وجود مشکلات، تا سه ماه آینده پنج ماشین کمک‌دار از سوی سازمان امور عشایر کشور و همین تعداد از سوی استانداری چهارمحال و بختیاری در اختیار عشایر قرار گیرد.
وی با اشاره به ظرفیت این استان در حوزه گیاهان دارویی، گردشگری، کشت در اراضی شیب‌دار و صنایع دستی، اضافه کرد: توجه و توسعه این صنایع موجب افزایش درآمد خانوارهای عشایری و افزایش ماندگاری آن‌ها خواهد شد.
رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: امسال در مجموع‌ 16 میلیارد تومان اعتبارات نقدی دریافت شد که از این میزان سه‌میلیارد و 700 میلیون تومان به چهارمحال و بختیاری تخصیص داده شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پوشش همگانی تلفن همراه برای مناطق عشایری کشور در دستور کار قرار دارد.
در ادامه استاندار چهارمحال و بختیاری از نابود شدن مراتع و دام‌ها به دلیل ازدیاد بیش از حد دام‌ها نسبت مراتع اظهار نگرانی کرد و گفت: وجود 3.5 تا 4 برابری دام عشایر در مراتع به معنای ویرانی هر دو است.
اقبال عباسی تاکید کرد: لازم است مسئولان متولی برنامه‌هایی برای تعادل میان دام و مراتع داشته باشند زیرا در غیر این صورت زندگی عشایر با مشکل مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه لازم است فرهنگ عشایری حفظ شود، خاطرنشان کرد: نباید با از بین بردن معیشت، تولیدات بکر و ارگانیک، مراتع و دام‌ها، مناطق عشایری را به روستا و شهر تبدیل کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha