• یکشنبه / ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 96111508458
  • خبرنگار : 71567

رییس دانشگاه علامه طباطبایی تاکید کرد؛

ضرورت کاهش فشار به اساتید برای رشد اندیشه‌ورزی در کشور

ضرورت کاهش فشار به اساتید برای رشد اندیشه‌ورزی در کشور

رییس دانشگاه علامه طباطبایی بر ضرورت کاهش فشار بر اساتید به منظور رشد اندیشه ورزی در کشور تاکید کرد و گفت: دانشگاه محل خردورزی و طلوع اندیشه‌های جدید است باید با کاهش فشار بر روی اساتید زمینه رشد خردورزی را فراهم کرد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین سلیمی امروز در مراسم تقدیر از اساتید نمونه کشوری که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: دانشگاه‌ها تنها حوزه بروز خلاقیت در عرصه های مهندسی نیستند بلکه دانشگاه محل خرد ورزی و طلوع اندیشه‌های جدید است.

دکتر سلیمی خاطر نشان کرد: دانشگاه علامه طباطبایی رتبه اول نظریه پردازی بومی و اسلامی را در ایران به خود اختصاص داده است.

وی همچنین با اشاره به دهه فجر، گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی شکوفایی علم و فناوری در کشور بوده است اما با وجود اینکه در حوزه های مختلف با مشکلاتی مواجه بودیم اما توانسته ایم در عرصه های علم و فناوری به دستاوردهای خوبی دست یابیم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی افزود: استادان ما از جهت اینکه با امکانات کم اقدام به تولید علم، نظریه پردازی و دستاوردهای کاربردی می‌کنند در واقع همه نمونه هستند.

سلیمی عنوان کرد: با تلاش دولت امیدواریم در سال آینده فشارهای موجود بر اعضای هیات علمی کاهش یابد تا بتوانیم بیشتر شاهد اندیشه ورزی و نظریه پردازی استادان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۱-۱۵ ۱۴:۲۲

در شرایط موجود؛ طلوع اندیشه های جدید در دانشگاه ها زمینه مناسب و حامیان قدرتمند حکومتی میخواهد. زمینه مناسب را قوانین متناسب و مدیرانی علمی و کارآمد میتوانند فراهم کنند. وقتی نگاه به دانشگاه نگاهی تجاری است و عملا درآمد زایی محور و هدف اصلی ترسیم شده و مدیریت و اداره آن همانند و مشابه سایر ادارات خدماتی کشور است ؛ چگونه میتوان انتظار خلاقیتی عام در دانشگاه ها را داشت. رقابت در اخذ شهریه های کلان از دانشجو ؛ بازنشسته کردن ناخواسته هیات علمی و آنهم در شرایط و زمانی که با اندوخته های تجربی سالیانی دراز مستعد ارائه نظر حرفه ای شده و قوانین دست و پاگیر اداری که تنها لازمه اداره بخشهای خدماتی ادارات و ارگانهای غیر دانشگاهی است؛امکانی برای برآورده شدن آرزوی داشتن دانشگاه های خرد ورز را باقی نخواهد گذاشت.