• جمعه / ۴ اسفند ۱۳۹۶ / ۱۸:۲۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 96120401688
  • خبرنگار : 71214

از هواپیماهای حاشیه‌ساز تا افزایش ۲۳ هزار میلیاردی بودجه ۹۷

از هواپیماهای حاشیه‌ساز تا افزایش ۲۳ هزار میلیاردی بودجه ۹۷

هواپیماهای ATR۷۲ با سقوط پرواز تهران یاسوج در روزهای گذشته حاشیه ساز شدند و امروز توضحیاتی از شرکت هواپیمایی آسمان، گوشه های دیگری از این سانحه را فاش کرد، البته اعلام توقف پروازهای این هواپیماها در کشور از سوی سازمان هواپیمایی کشوری و افزایش سقف ۲۳ هزار میلیارد تومانی لایحه بودجه سال آینده از دیگر خبرهای مهم امروز بود.

به گزارش ایسنا، یکی از مهم‌ترین اخبار اقتصادی امروز افزایش سقف ۲۳ هزار میلیارد تومانی بودجه سال آینده بود که به عنوان یکی از آخرین خبرها در زمینه تغییرات لایحه بودجه ۱۳۹۷ در ایستگاه پایانی مجلس منتشر شد.

در این خبر آمده بود که در پایان بررسی جزئیات لایحه بودجه کل کشور در سال آینده، سقف بودجه به ۱۲۱۷ هزار میلیارد تومان افزایش یافت که در مقایسه با ۱۱۹۴ هزار میلیارد تومانی که در لایحه پیشنهاد شده بود، حدود ۲۳ هزار میلیارد تومان افزایش دارد.

یکی دیگر از اخباری که رسانه ها منتشر شد توضیحاتی بود که شرکت هواپیمایی آسمان درباره سانحه هوایی تهران – یاسوج منتشر کرد که حاشیه هایی نیز به همراه داشت و آن اینکه در این توضیحات که به نظر می‌رسد در پاسخ به پیگیری‌های یکی از اعضای شورای شهر تهران منتشر شده، چند نکته مهم مستتر است؛ اول این‌که هواپیمایی آسمان ادعا کرده خلبان قبل از پرواز، گزارش هواشناسی را مشاهده کرده وآنرا امضاء کرده بوده است. موضوعی که پاسخی به مساله‌ای است که در چند روز اخیر بسیار مورد انتقاد قرار گرفته بود که چرا آسمان باتوجه به شرایط آب و هوایی پرواز را لغو نکرده بود. اما از همه مهم‌تر توضیحاتی است که درباره دلایل احتمالی سقوط از سوی آسمان ارائه شده است. این هواپیمایی اعلام کرده که دلایل احتمالی سقوط که البته  گمانه زنی بیش نیست و در روزهای آتی مشخص خواهد شد، "وضعیت آب و هوایی ناپایدار ارتفاعات دنا"، "شرایط  فرودگاه" و "عقب ماندن صنعت هوایی کشور از امکانات روز هوانوردی دنیاست" که دو مورد آخر یعنی شرایط فرودگاه و عقب ماندن صنعت هوایی کشور از امکانات روز دنیا در تعارض با صحبت‌های مدیران شرکت فرودگاه‌ها و سازمان هواپیمایی کشور است که جای پیگیری بیشتری در گزارش‌های آتی دارد.

البته همزمان انتشار این خبر بود که سازمان هواپیمایی کشوری در اطلاعیه ای پرواز هواپیماهای ATR۷۲ شرکت آسمان را تا اطلاع ثانوی متوقف اعلام کرد که در آن آمده بود "با عنایت به بررسی همه جانبه علل وقوع سانحه هوایی اخیر و به منظور اطمینان از ارتقا ایمنی پروازهای این نوع هواپیما لازم است به طور موقت و تا اطلاع ثانوی پرواز های ATR مدل ۲۰۰ و ۵۰۰ شرکت هواپیمایی آسمان متوقف شود، تا سازمان هواپیمایی در فرصت مناسب بررسی های لازم را انجام و پس از حصول اطمینان از ابعاد ایمنی از سرگیری پروازهای مذکور اعلام گردد. "

خبر دیگر درباره کارت اعتباری خرید کالا بود، طرحی که نه تنها در سال جاری به مرحله اجرا درنیامد بلکه برای سال ۱۳۹۷ هم هیچ برنامه‌ای برای اجرای آن اعلام نشده و بر اساس اعلام انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی و به گفته حمیدرضا غزنوی - سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی- این طرح در سال آینده نیز اجرایی نخواهد شد.

شهر جدید پرند نیز که به عنوان پایتخت مسکن مهر شناخته می شود، به گفته مدیرعامل شرکت عمرانی اش، با ۹۵ هزار واحد مسکن مهر و افق جمعیتی ۴۸۳ هزار نفری این قابلیت را دارد که بخش مهمی از سرریز جمعیت تهران را به خود جذب کند اما این ظرفیت بنا به دلایلی بدون استفاده مانده است.

آخرین جزئیات واگذاری سهام دولتی ۶ شرکت نیز امروز در میان اخبار اقتصادی منتشر شد که بر این اساس بخشی از سهام دولتی شرکت های ذوب آهن اصفهان، حمل و نقل خلیج فارس، آلومینیوم ایران، نورد و لوله اهواز و بیمه آسیا و بیمه البرز در نیمه اسفند ماه توسط سازمان خصوصی سازی عرضه خواهند شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha