به گزارش ایسنا، گودرز صادقی در همایش منطقهای «آشنایی با کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره» در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به راهاندازی دبیرخانه هیأت حمایت از کرسیهای نظریه پردازی، نقد و مناظره در این دانشگاه، گفت: خوشحالیم در دانشگاه محقق اردبیلی توانستهایم به بخشی از منویات مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانیم.
وی با اشاره به اینکه گامهای خوبی برای برگزاری کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در دانشگاه محقق اردبیلی برداشته شده است، ادامه داد: برخی از کرسیهای پیشنهادی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی به تصویب مرکز رسیده است.
صادقی افزود: قرار است کمیته دستگاهی حمایت از کرسیهای نظریهپردازی، نقد و مناظره در دیگر دانشگاهها و مراکز علمی استان اردبیل هم راهاندازی شود.
رئیس دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: بدون شک عدم توجه به عملکرد و رسالت اجتماعی دانشگاهها، این مراکز علمی را به دبیرستان های نسل اول تبدیل خواهد کرد.
صادقی با اشاره به اینکه دانشگاهها نباید صرفا آموزش محور باشند، تشریح کرد: اگر دانشگاهها فقط آموزش محور بوده و فارغالتحصیل به جامعه تحویل دهند، قطعا از رسالت خود دور شدهاند.
این مسئول با بیان اینکه دانشگاه محقق اردبیلی در استان محروم واقع شده است، افزود: با این حال این دانشگاه در بین دانشگاه های متوسط به بالای کشور قرار دارد و اگر ارزیابی دانشگاه ها بر اساس تعداد اعضای هیات علمی باشد، وضعیت دانشگاه محقق اردبیلی بهتر از آن خواهد بود که به نظر می رسد.
اسماعیل صدری رئیس دبیرخانه کمیته دستگاهی حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه محقق اردبیلی نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های این دبیرخانه، گفت: در طول مدت فعالیت های این مرکز، 15 پروپوزال ارائه شده که سه مورد آن مورد تائید نهایی قرار گفته و گواهینامه آن توسط شورای انقلاب فرهنگی صادر شده است.
وی با بیان اینکه مجوز ارائه کرسی تخصصی به دانشگاه محقق اردبیلی صادر شده است، افزود: در حال حاضر پیگیر راه اندازی اولین مجله به زبان انگلیسی هستیم.
انتهای پیام
نظرات