• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404041710058
  • خبرنگار : 71516

تحلیلگر نظامی: عملیات ارابه‌های گدعون به تله‌ای مرگبار برای نیروهای اشغالگر تبدیل شد

تحلیلگر نظامی: عملیات ارابه‌های گدعون به تله‌ای مرگبار برای نیروهای اشغالگر تبدیل شد

یک تحلیلگر نظامی تأکید کرد افزایش تلفات اشغالگران در غزه نتیجه یک تغییر تاکتیکی کیفی در عملکرد مقاومت است.

به گزارش ایسنا، «احمد عبدالرحمن» کارشناس و تحلیلگر نظامی گفت: چشم‌انداز نبرد در نوار غزه طی سه هفته گذشته شاهد تغییر قابل توجهی بوده است که مستقیما در افزایش قابل توجه تلفات نیروهای اشغالگر اسرائیلی، به ویژه پس از یک سری عملیات کیفی که توسط گروه‌های مقاومت فلسطینی در مناطقی مانند خان یونس و الشجاعیه انجام شد، منعکس شده است.

عبدالرحمن به خبرگزاری «شهاب» توضیح داد: این عملیات که با جسارت و تداوم خود متمایز بود، به عنوان پاسخی مستقیم به تجاوز مجددی که از ۱۸ مارس آغاز شد، انجام شد و نشان داد که مقاومت از قابلیت‌های عملیاتی و تاکتیکی جدیدی برخوردار است که ارتش اشغالگر را غافلگیر کرد.

وی به استفاده از انواع پیشرفته مواد منفجره مانند «شواظ» و «ثاقب» و بمب‌هایی با اثر کشنده اشاره کرد.

وی افزود: عملیات موسوم به «ارابه‌های گدعون» که انتظار می‌رفت اوج برتری نظامی اسرائیل باشد، به تله‌ای مرگبار برای نیروهای اشغالگر تبدیل شد. تصاویر و فیلم‌ها نشان می‌داد که سربازان با وجود برتری در تعداد و قدرت آتش خود از میدان نبرد فرار می‌کنند و این نشان دهنده فروپاشی روحیه و عدم اعتماد به رهبری نظامی است.

عبدالرحمن تأکید کرد: عامل کلیدی در این تحول، موفقیت مقاومت در به دست گرفتن کنترل مقادیر زیادی از مواد منفجره با قدرت انفجاری بالا، به ویژه C4، بود که برای ساخت نسل جدیدی از مواد منفجره و گلوله‌های ضد تانک استفاده می‌شد.

وی خاطرنشان کرد: انتقادات تند علیه رهبری نظامی اسرائیل، عمق بحران در درون تشکیلات امنیتی را نشان می‌دهد، به ویژه با توجه به فقدان برنامه‌های جنگی به‌روز و انگیزه ضعیف سربازان که باعث شده برخی از سربازان ذخیره از بازگشت به نبرد در غزه خودداری کنند.

عبدالرحمن در پایان با بیان اینکه آنچه در حال حاضر در میدان اتفاق می‌افتد، نشان دهنده آغاز مرحله جدیدی است که می‌تواند روند جنگ را به طور اساسی تغییر دهد، تأکید کرد: «آنچه آنها به عنوان یک پایان سریع می‌خواستند، به کابوسی غیرقابل تحمل برای نیروهای اشغالگر تبدیل شده است.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha