• چهارشنبه / ۹ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۵:۳۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 96120804298
  • خبرنگار : 71277

کمپ تمرینی کشتی‌گیران پاکستانی در ایران

کمپ تمرینی کشتی‌گیران پاکستانی در ایران

کشتی‌گیران پاکستانی که ماه گذشته نتوانستند در جام تختی شرکت کنند قصد دارند که یک ماه در ایران کمپ تمرینی داشته باشند و خود را برای بازی‌های مشترک‌المنافع در استرالیا آماده کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت The news پاکستان، یکی از مقامات فدراسیون کشتی پاکستان درباره کمپ تمرینی کشتی‌گیران پاکستانی در ایران گفت: این کمپ برنامه‌ریزی شده است. مربی سابق ایرانی ما، غلامرضا موذن به ما اعلام کرد که می‌توانیم در ایران کمپ داشته باشیم و در باشگاه او در همدان تمرین کنیم. ما منتظر نامه او درباره جزئیات مهم مربوط به تور هستیم. سپس برای ویزا اقدام خواهیم کرد.

قرار است که ۶ کشتی‌گیر و مربی آن‌ها، سهیل رشید به ایران بیایند. هیات ورزش پاکستانی قرار است که به کشتی‌گیران پاکستانی کمک مالی کند تا بتوانند این تور را انجام دهند. این کشتی‌گیران قصد دارند ماه مارچ را در ایران بگذرانند.

تیم پاکستان کمی زودتر از شروع بازی‌های مشترک‌المنافع به استرالیا می‌رود تا با شرایط سازگار شود. کشتی تنها رشته‌ای است که پاکستان امید کسب مدال در آن دارد.

در ماه دسامبر، پاکستان یک مدال نقره و ۱۰ برنز در مسابقه‌های قهرمانی مشترک‌المنافع کشتی کسب کرد.

در مسابقه‌های مشترک‌المنافع سال ۲۰۱۴، پاکستان یک مدال نقره و یک برنز در کشتی کسب کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha