به گزارش ایسنا، علی سایهمیری در جلسه مرکز خدمات سرمایه گذاری اظهار کرد: این پروژهها به ۲ زبان انگلیسی و فارسی معرفی و در اختیار سرمایهگذاران قرار گرفته است. جذب سرمایهگذار به مراحل مختلفی تقسیم میشود و اولین مرحله معرفی ویژگیهای پروژه و ایجاد مشوق برای سرمایهگذار به منظور جلب مشارکت است.
وی افزود: امروزه کشورهای مختلف برای زمینه سازی حضور سرمایه گذاران خارجی انواع مشوقها را در نظر گرفته و تلاش دارند موانع پیش رو را برداشته و قوانین را تسهیل کنند.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام اضافه کرد: اگر میخواهیم از این قافله عقب نمانیم و با توجه به محدودیت منابع دولتی بتوانیم پروژههای نیمه تمام و در دست اجرا را به سر و سامانی برسانیم، باید قوانین زائد و غیر ضرور را حذف و تلاش کنیم سرمایهگذار در حداقل زمان ممکن بتواند پروژه خود را اجرایی کند .
سایهمیری به برنامههای در دست اجرای حوه اقتصادی استان در این حوزه اشاره کرد و گفت: شناسایی فرصتهای سرمایه گذاری، تهیه اطلاعات لازم و راهنمایی و مشاوره و پیگیری برای جذب سرمایهگذار از اقدامات این دستگاه برای راهاندازی مرکز خدمات سرمایه گذاری بوده است.
وی، مهم ترین مزیت های استان را در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی و همچنین آب و خاک و کشاورزی عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد در سال آینده شاهد تحقق حضور سرمایه گذاران خارجی در استان ایلام باشیم.
انتهای پیام
نظرات