دکتر خسرو عزیزی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کارگروه پژوهش و فناوری 2.5 سال پیش در دانشگاه لرستان تشکیل شد و دارای 13 کمیسیون تخصصی نظیر آموزشی، منابع طبیعی، کشاورزی و محیط زیست است.
وی ادامه داد: این کارگروه با حضور اساتید دانشگاه، بخش اجرا و دستگاههای اجرایی مرتبط با مسائل تشکیل شده و دستگاههای اجرایی مطالب خود را در این کمیسیونها مطرح میکنند.
عزیزی گفت: در این راستا تنگناها و اولویتهای استان شناسایی شدند و پیشنهاد شد پایاننامههای تحصیلات تکمیلی به سمت تقاضامحوری سوق داده شود.
وی با بیان اینکه ارتباط و تعامل بین بخش صنعت و دانشگاه با اعتمادسازی ایجاد شود، افزود: در این راستا گروه پلیمر دانشگاه با پتروشیمی و در دانشکده کشاورزی گروه دام و باغبانی نیز با کشت و صنعت استان تفاهمنامه دارد.
رئیس دانشگاه لرستان تأکید کرد: دانشگاه به سمت دانشگاه نسل سوم پیش میرود و درحوزه منابع آب نیز دو گروه قوی با هیأت علمیهای صاحب نظر و فارغالتحصیلان برتر دانشگاههای دنیا وجود دارد.
عزیزی در ادامه با بیان اینکه صیانت از منابع آب با دو هدف تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه به معنای عام با حضور دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و ارائه راهکارها و چالشهای پیش روی آب مطرح شود، بیان کرد: ارتباط بیشتر بین محققین و بخش اجرا مشکلات آبی استان را حل میکند.
انتهای پیام
نظرات