• چهارشنبه / ۲ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۶:۵۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 97030201272
  • منبع : نمایندگی خوزستان

کارشناس بیماری‌های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی اهواز عنوان کرد:

ابتلای 27 درصد گروه سنی بالای 18 سال خوزستان به فشارخون

ابتلای 27 درصد گروه سنی بالای 18 سال خوزستان به فشارخون

ایسنا/خوزستان کارشناس بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از ابتلای 27 درصد گروه سنی بالای 18 سال در خوزستان به بیماری فشارخون خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر کوروش نعمانی در نشست خبری شورای پیام‌رسان سلامت که امروز در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، با اشاره به شیوع بالای بیماری‌های غیرواگیر اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 90 درصد مرگ و میرها به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است و بیماری‌های قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و بیماری‌های مزمن تنفسی چهار بیماری خطرناک غیرواگیر هستند.

وی افزود: رژیم غذایی نامطلوب، فشار خون، اضافه وزن و کم‌تحرکی، مصرف دخانیات، دیابت آلودگی هوا، کلسترول بالا و مصرف مواد مخدر عوامل اصلی منجر به بیماری‌های غیرواگیر هستند.

کارشناس بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه مرگ‌های زیر 70 سال مرگ زودرس محسوب می‌شوند، تصریح کرد: تعهد کشور ما در مجامع بین‌المللی این است که تا سال 2025 میزان 25 درصد از مرگ‌های زودرس در ایران کاهش داده شود.

نعمانی بیان کرد: 34 درصد بیماران قلبی و عروقی،60 درصد بیماران سرطانی و 74 درصد بیماران دیابتی مرگ‌های زودرس دارند. بنابراین برای رسیدن به اهداف‌مان باید عوامل خطر کنترل شوند.

وی با بیان اینکه فشار خون طبیعی زیر 12 روی 8 است، گفت: در پیمایش ملی عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر در سال 95 مشخص شد که 27 درصد گروه سنی بالای 18 سال در خوزستان مبتلا به فشارخون هستند. باید برای پیشگیری از بیماری فرد قبل از ابتلا به فشار خون شناسایی شود.

کارشناسان بیماری‌های غیرواگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به شیوع دیابت در خوزستان عنوان کرد: خوزستان استان پرشیوع دیابت است. 10 درصد گروه سنی بالای 25 سال در کشور مبتلا به دیابت هستند و این در حالی است که 13 درصد گروه سنی بالای 25 سال در خوزستان دیابت دارند.

نعمانی بیان کرد: طی یک ساعت و نیم 2700 نفر در دنیا به علت فشار خون فوت می‌کنند. یعنی هر 2 ثانیه یک نفر در اثر این بیماری فوت می‌کند. همچنین در هر یک ساعت و نیم حدود 900 نفر به دلیل دیابت در دنیا فوت می‌کنند یعنی هر 6 ثانیه یک نفر در اثر دیابت می‌میرد. همچنین در هر یک ساعت و نیم حدود 180 نفر در دنیا در اثر این بیماری قطع عضو می‌شوند یعنی هر 30 ثانیه یک نفر.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha