دکتر بهمن میرزایی در گفتوگو با ایسنا، افزود: هدف این کمیته، بررسی وضعیت برنامه های آماده سازی تیمها در قالب ماکرو و مزوسیکل های تمرینی، وضعیت تغذیه، کنترل وزن و ترکیب بدن، ریکاوری، مسائل پزشکی و.... است. این کمیته با هدف کمک به کادر فنی و کشتی گیران رده های مختلف سنی در هر دو بخش آزاد و فرنگی است. در حقیقت بهبود عملکرد ورزشکاران تیمهای ملی در گرو استفاده از متدولوژی علمی تمرین است.
وی گفت: با رویکرد مثبتی که در انستیتو و مدیریت فدراسیون کشتی نسبت به مسائل علمی وجود دارد، رسول خادم خود شخصا پیگیر موارد و مصوبات کمیته است تا برنامههای فنی تیمهای ملی به شیوه علمی اجرا شود.
میرزایی اظهار کرد: برنامههای تمرینی و آماده سازی همه تیم های ملی قبل از اجرا توسط اعضای این کمیته که متشکل از رامین امیرساسان، صادق محبوبی، حبیب الله اخلاقی، رسول خادم، تورج ملکمحمدی و مدیران فنی تیمهای ملی آزاد و فرنگی است، از نظر علمی و فنی مورد ارزیابی قرا ر میگیرد و پس از تایید نهایی، ابلاغ و سپس اجرا میشود.
مسئول کمیته حمایت علمی از برنامه های فنی کشتی در پاسخ به این پرسش که آیا در این کمیته از حضور متخصص روانشناس بهره نخواهید گرفت، افزود: در حال حاضر به دنبال جذب یک یا دو روانشناس در تیمهای پایه هستیم. قرار است پس از شروع به کار و ارزیابی نهایی در سایر تیم ها نیز از تجربیات روانشناسان مجرب که در رشته های ورزشی انفرادی- مبارزه ای تخصص دارند، استفاده شود.
عضو کمیسیون علمی اتحادیه جهانی کشتی در پایان با بیان این که مسیرعلمی کوتاهترین و ماندگارترین نتایج را برای تیم های ملی به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: بکارگیری مباحث علم تمرین در تمرینات سبب میشود تا ورزشکار به اوج عملکرد برسد و با آمادهسازی بهتری در مسابقات شرکت کند.
انتهای پیام
نظرات