مراد حیدری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه طرح امداد و نجات تابستانی توسط معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان از اول خردادماه آغاز شده است، گفت: این طرح تا 31 شهریور به مدت 100 روز ادامه دارد. فعالیت و خدمات طرح امداد و نجات تابستانی 24 ساعته است و در استان 12 پایگاه امداد و نجات جادهای و یک پایگاه کوهستانی برای انجام این طرح در نظر گرفته شده است .
وی ادامه داد: در پایگاههای امداد جاده ای 50 نفر و در پایگاه کوهستانی 15 نیروی عملیاتی آموزش دیده در حال آماده باش هستند. 12 پایگاه شهرستانی در شهرستانهایی همچون تفرش، آشتیان، زرندیه، ساوه، غرق آباد، دلیجان، محلات، خمین و اراک و پایگاه کوهستانی در مرکز استان دایر است، که در صورت وقوع حوادث، مورد برای انجام اقدامات لازم از طریق خط 112 به این پایگاهها گزارش خواهد شد .
حیدری با بیان اینکه بیشترین نوع حوادث در محورهای جاده ای استان واژگونی خودرو است، گفت: حادثه خیزترین محورهای جاده ای استان در سال گذشته، محور اتوبان ساوه به تهران با 62 مورد حادثه، محور اراک به سلفچگان، قم 45 مورد، محور ساوه به بوئین زهرا 31 مورد و محور ساوه به همدان با 29 مورد بوده است .
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان مرکزی در پایان بیان کرد: تیم امداد و نجات هلال احمر در سال گذشته به 365 نفر حادثه دیده خدمت رسانی کرد که از این تعداد 264 مورد انتقال به بیمارستان و 121 مورد درمان سرپایی بوده است، علاوه بر آن 6 مورد اتفای حریق در سال گذشته صورت گرفته است .
انتهای پیام
نظرات