• یکشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 97052111154
  • منبع : نمایندگی قزوین

کسب رتبه نخست کشوری در جذب سرمایه‌گذار

کسب رتبه نخست کشوری در جذب سرمایه‌گذار

ایسنا/قزوین مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین گفت: در بخش واگذاری و جذب سرمایه‌گذار در سال جاری رتبه نخست در کشور را به دست آورده‌ایم و برای اولین بار در کشور در حال انجام مقدمات جهت فروش زمین‌های صنعتی به شکل اینترنتی هستیم.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا خان‌پور مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی در نشست مطبوعاتی که عصر روز گذشته در سالن جلسات شهرک‌های صنعتی کاسپین برگزار شد، اظهار کرد: در استان قزوین میزان اراضی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی 1293 هکتار است.

وی افزود: از ابتدای سال تاکنون 49 قرارداد با سرمایه گذران منعقد شده است که در این راستا 55 هکتار زمین برای ساخت واحدهای تولیدی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان واگذاری صورت گرفته است.

خان پور خاطرنشان کرد: امسال 47 واحد تولیدی دارای پروانه بهره‌برداری که دچار مشکل بودند را احیا و به سرمایه‌گذاران جدید واگذار کردیم.

وی اضافه کرد: از سال گذشته تاکنون 160 سرمایه‌گذار در شهرک‌های صنعتی استان جذب‌شده که ازجمله آن‌ها سرمایه‌گذاران خارجی از کشورهای ترکیه، فرانسه و عراق بوده است.

وی اضافه کرد: امسال 420 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی استان تخصیص‌یافته که از این‌میزان 150 میلیارد ریال آن هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین در پایان گفت: سال گذشته 320 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌ها در شهرک‌های صنعتی استان هزینه کردیم.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha