به گزارش خبرنگار ایسنا، قاسم قلندری در جمع خبرنگاران افزود: بنا به همین دلایل ذخیره آبی این شهر نسبت به دیگر شهرهای استان کمتر است و این مساله برخلاف تصور مردمی است.
وی اظهار کرد: متاسفانه ۹۷ درصد برداشت آب از لایه های زیرزمینی است که میشود مستند نشان داد که آب از ۲۸ تا ۳۰ متر به سطح زیر زمین حرکت کردهاند.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری یاسوج با بیان اینکه به اجبار باید به سمت آبهای سطحی برویم، خاطرنشان کرد: در حوزه بیمارستان امام سجاد(ع) با وجود مشکلاتی که برای ما بوجود آمد توانستیم مدیریت کنیم که در این خصوص مدیر عامل و دادستان نهایت همکاری را داشته اند.
قلندری با اشاره به حوزه تنگ کبوتری تصریح کرد: ما به همراه جهاد کشاورزی و آب منطقه ای آماده همکاری هستیم اما نماینده دولت باید همکاری بیشتری داشته باشد.
وی ادامه داد: نزدیک به ۸۰ هزار مشترک در سطح دو شهر یاسوج و مادوان داریم درصورتی که افراد خاصی با انتقال آب از تنگ کبوتری مخالفت کردند و باید با آنها برخورد شود چراکه تنها راه مدیریت تامین آب برداشت آبهای سطحی است.
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری یاسوج با بیان اینکه تنها جایی که بخوبی توانستم موفق شویم مدیریت شبکه بوده است، عنوان کرد: در سال ۹۶ حدود ۳۳ کیلومتر شبکه آب و انشعاب اصلاح کرده ایم که بتوانیم جلوی هدر روی آب را بگیریم. هزینه اصلاح شبکه آب و انشعابات حدود ۴ میلیارد تومان بوده است .
قلندری بیان کرد: طی سال گذشته ۲۵۴۷ مورد نیز شکستگی توسط ۴ شرکت و واحد اتفاقات شهر یاسوج برطرف شده است و نزدیک به ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در حوزه آب برای رسیدن به مدیریت حوزه شبکه هزینه شده است .
وی تاکید کرد: ما یک مشترک واقعی داریم که واقعا الگوی مصرف را رعایت می کنند و یک مشترک که موارد را رعایت نمی کند که متاسفانه برخی از همشهریان با نصب انشعابات غیر مجاز مشکلات عدیده ای را بوجود آورده اند .
رئیس اداره آب و فاضلاب شهری یاسوج اضافه کرد: وظیفه ما اصلاح، توسعه، تامین آب و تعمیر پمپ است که به خوبی و در حد امکان انجام می دهیم اما بحث فرهنگی وظیفه ما نیست.
انتهای پیام
نظرات