• دوشنبه / ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 97052915597
  • خبرنگار : 71214

خسروتاج به ایسنا خبر داد

تعیین تکلیف مابه‌التفاوت ارزی و معافیت های آن+ مصوبه

تعیین تکلیف مابه‌التفاوت ارزی و معافیت های آن+ مصوبه

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت از ابلاغ مصوبه جدید دولت برای تعیین تکلیف کالاهای وارداتی در خصوص پرداخت مابه التفاوت ارزی خبر داد و گفت: بر اساس مصوبه امروز هیات وزیران مواد اولیه وارداتی قطعات و ملزومات موردنیاز که محصول نهایی آن با نرخ ارز رسمی قیمت‌گذاری می‌شود و مواد اولیه دارو، تجهیزات پزشکی و قطعات لوازم یدکی و ملزومات آن به تشخیص وزارتخانه‌های ذیربط از پرداخت مابه التفاوت معاف هستند.

به گزارش ایسنا، دولت هفته گذشته مصوبه‌ای ابلاغ کرد که بر اساس آن کالاهای وارد شده در گمرک که پیش از ابلاغ بسته جدید ارزی با نرخ دلار رسمی ۴۲۰۰ تومانی وارد شده بودند باید برای ترخیص کالاهای خود از گمرک مابه‌التفاوت آن تا نرخ ارز بازار ثانویه را به سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان پرداخت می‌کردند، اما این تصمیم دولتمردان مورد اعتراض تولیدکنندگان و واردکنندگان بسیاری قرار گرفت و مقرر شد تا دولت در این زمینه بازنگری جدیدی کند.

مجتبی خسروتاج، رئیس سازمان توسعه تجارت و معاون وزیر صنعت معدن تجارت در این باره به ایسنا گفت ساعتی پیش مصوبه جدید هیات وزیران در خصوص معافیت های برخی از کالاها برای پرداخت مابه‌التفاوت ارزی مشخص شد که بر اساس آن مواد اولیه وارداتی قطعات و ملزومات موردنیاز که محصول نهایی آن با نرخ ارز رسمی قیمت‌گذاری می‌شود و مواد اولیه دارو، تجهیزات پزشکی و قطعات لوازم یدکی و ملزومات آن به تشخیص وزارتخانه‌های ذیربط از پرداخت مابه التفاوت معاف هستند.

وی افزود: در این میان کالاهایی که مشمول این معافیت نیستند باید به بانک های عامل خود مراجعه کرده و با دادن تعهد نسبت به پرداخت مابه التفاوت ارزی کالاهای خود را ترخیص کنند و بر اساس مصوبه ابلاغ شده واردکنندگان این کالاها تا شش ماه برای پرداخت مابه التفاوت ارزی فرصت دارند اما پس از شش ماه باید کل ما به‌التفاوت را به بانک‌های عامل تحویل دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۵-۳۰ ۰۰:۱۴

سلام تو رو خدا اگر در راستای نقش واقعی و رسالت خودتون میخواین عمل کنین به وضعیت اسفناک بلیط هواپیما و گرانفروشی ها ورود کنین بلیط فردا تهران کیش ۹۰۰ هزار تومان شده منه کارگر باید برم کیش برای کار یه هفته مرخصی گرفتم حالا باید چجوری برگردم. کی رسیدگی میکنه؟ ایرلاینها و چارتر کننده ها بیرحمانه دارن پیش میرن مگه چندتا ایرلاین و چارتر کننده داریم؟ نهایتا ۱۰۰ تا هستن اینا رو براحتی میتونن جریمه کنن. لطفا پیگیری کنین والا امثال من مرفه نیستن. دانشجوهای دانشگاه پردیس کیش، کارگرها، و... باید ماهانه یا هفتگی در تردد باشیم. ارز تعلق نمیگیره درست، اما دیگه بلیط یک میلیونی هم ظلمه