• دوشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 97060502387
  • منبع : نمایندگی خراسان شمالی

خراسان‌شمالی بدون احتکار و قاچاق دارو

خراسان‌شمالی بدون احتکار و قاچاق دارو

ایسنا/خراسان شمالی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: هیچ گونه احتکار و قاچاق دارویی در این استان از سوی بخش دولتی و خصوصی صورت نگرفته است.

به گزارش ایسنا، دکتر «یوسفی» در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که طبق اعلام برخی مسئولان استان چهار انبار دارو در این استان کشف که دو انبار مظنون به احتکار هستند؟ گفت: هم‌اکنون شرایط کشور، شرایط جنگ اقتصادی است و در جنگ اقتصادی یکی از مسائلی که ممکن است با مشکل مواجه شود بحث تامین دارو است.

وی با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی استان پیش از ابتدای سال جدید خرید دارو را برای مراکز دولتی و خصوصی ممنوع کرده بود، افزود: اما امسال و بعد از خروج آمریکا از برجام این دانشگاه به بیمارستان‌های دولتی و خصوصی و داروخانه‌ها اعلام کرده بود که حداقل برای فاصله چهار تا شش ماه دارو ذخیره‌سازی کنند که این امر نیز بر اساس دستور وزارت بهداشت انجام شده بود.

یوسفی با اشاره به این‌که در استان 11 بیمارستان در بخش دولتی و 57 داروخانه در بخش خصوصی و 11 داروخانه روستایی موجود است، ادامه داد: بعد از اعلام دانشگاه علوم پزشکی به انجمن داروسازاران استان، امر ذخیره سازی دارو و به صورت کنترل شده انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: اولین نکته‌ای که باید در خصوص دو انبار مذکور اعلام شود این است که هیچ گونه دارو و یا ملزومات پزشکی قاچاق در آنجا دپو نشده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از انبارها، داروهای مورد نیاز داروخانه سپاه که جزء بخش خصوصی است را پوشش می داد و به این مرکز اعلام شده بود که ذخیره سازی دارو را تا مدت شش ماه انجام دهد و این انبار تا میزان 700 میلیون تومان امر دپو را انجام داده بود که کمتر از رقم مورد نظر دانشگاه بوده بنابراین هیچ تخطی از سوی آن انجام نشده است.

وی درباره دارو خانه بعدی نیز توضیح داد: این انبار متعلق به یکی از داروخانه های خیلی فعال شبانه روزی در بجنورد بوده که باید برای شش ماه رقمی حدود سه میلیارد تومان ذخیره دارو می داشت که میزان داروی ذخیره سازی شده در این کمتر از 1.5 میلیارد تومان بوده است.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پاسخ به این سوال که گفته شده برخی از سرم های موجود در این انبارها در شرایط نامطلوب نگه داری شده است؟ بیان کرد: تمام های سرم های مظنون در یک اتاق قرار داده شده و نمونه برداری های لازم انجام و به تهران ارسال شده است که کارشناسان ذی ربط اعلام کنند که قابلیت استفاده را خواهد داشت و یا خیر.

وی تاکید کرد: هم‌اکنون تمام انبارهای داروخانه بیمارستان و بخش خصوصی در این استان تا جایی که ممکن است بیش از چند میلیارد تومان دارو را تامین و به مدت شش ماه ذخیره سازی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha