• سه‌شنبه / ۲۷ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۱:۲۵
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 97062713723
  • خبرنگار : 71429

علی اکبر گرجی:

اشتغال بازنشستگان به وکالت، حق جوانان را زایل می‌کند/استثناهای منع بکارگیری بازنشستگان حذف شود

اشتغال بازنشستگان به وکالت، حق جوانان را زایل می‌کند/استثناهای منع بکارگیری بازنشستگان حذف  شود

یک حقوقدان ضمن مثبت خواندن تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، گفت: به نظرم این قانون باید یک بار دیگر اصلاح شود و تمام استثناهایی که در آن پیش بینی شده حذف شود زیرا دلیل شرعی و حقوقی و موجهی برای این استثناها وجود ندارد.

علی اکبر گرجی ازندریانی در گفت‌وگو با ایسنا درباره قانون منع به کارگیری بازنشستگان گفت: قواعد راهبردی مثل ممنوعیت استخدام دوباره بازنشسته‌ها باید بدون استثنا یا با اقل استثناها اجرا شود؛ بنابراین گرچه می‌دانم که قضات فرهیخته و شریف هنگامی که وارد وکالت می‌شوند می توانند خدماتی را به شهروندان ارایه دهند اما معتقدم که این کار نباید اتفاق بیفتد و باید ما یک قاعده کلی برای همه مشاغل اعمال کنیم.

وی افزود: هر آن کس که بازنشسته است، نباید بتواند در مشاغل عمومی اشتغال دوباره حضور پیدا کند، مگر اینکه آن کس بخواهد حرفه ای را در بخش خصوصی دایر کند و آنجا مشغول به کار شود والا در بخش هایی مثل وکالت و سردفتری و ... بنده به صورت کلی با این قبیل از مسایل مخالفم و معتقدم که این امر زایل شدن حقوق جوانان مملکت است، البته برخی‌ها معتقدند که مفاسدی در این کار وجود دارد که شخصا در این زمینه نظری ندارم.

این حقوقدان ضمن مثبت خواندن تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، ادامه داد: به نظرم  این قانون باید یک بار دیگر اصلاح شود و تمام استثناهایی که در آن پیش بینی شده مانند مقامات عالی رتبه، نظامیان ، وزرا، رییس جمهور و اعضای شورای نگهبان و جانبازان مطلقا حذف شود زیرا دلیل شرعی و حقوقی و موجهی برای این استثناها وجود ندارد.

وی در پایان گفت: به همین دلیل بنده با همین نگاه روشن معتقدم استخدام مجدد و اشتغال مجدد یک قاضی بازنشسته در حرفه وکالت  به نحوی زایل کردن حقوق جوانان این کشور است، جوانانی که با هزاران آرزو وارد دانشکده‌های حقوق شدند و بازنشسته‌ها آرزوهای آنها را به نا امیدی می‌کشند و باید برای اینکه مشکلات حل شود، تلاش کنیم که این قواعد را به صورت درست پیاده کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۲۷ ۱۱:۳۹

آقای عزیز... قرار نیست هر لحظه و با اراده هر گروه یک شبه قانون عوض بشه... من 30 سال به عنوان کارشناس حقوقی خدمت کردم و این حق برای من و دیگران ایجاد شده. اگر به گذشته برگردم و قانون طبق نظر شما عوض شده باشه... مطمئنا در سیستم دولتی خدمت نمی کردم. ما به اطمینان این قانون 30 سال عمرمان رو برای مردم صرف کردیم.

avatar
۱۳۹۷-۰۹-۱۰ ۱۳:۴۸

پس باید این موضوع شامل حال اعضای هیات علمی که هم استخدام رسمی دولتند وهم وکیل دانشگاه هم بشود ...