• یکشنبه / ۲۹ مهر ۱۳۹۷ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97072916278
  • خبرنگار : 71591

اطلاعات پزشکی ۷۵ هزار نفر در آمریکا به سرقت رفت

اطلاعات پزشکی ۷۵ هزار نفر در آمریکا به سرقت رفت

پژوهشگران امنیتی به تازگی دریافته‌اند که هکرها با حمله به سیستم دولتی بهداشت و درمان ایالات متحده آمریکا به اطلاعات بالغ بر ۷۵ هزار نفر از بیماران دست یافته‌اند.

به گزارش ایسنا، به نظر می‌رسد هک و سرقت اطلاعات پزشکی بیماران در بیمارستان‌ها و مراکز حساس پزشکی رو به افزایش است چراکه در گوشه و کنار جهان بخصوص در یک سال گذشته، شاهد حملات سایبری مشابه زیادی بوده‌ایم که از بزرگترین حملات سایبری این چنینی می‌توان به حملات به مراکز درمانی و بهداشت انگلستان، اوکلاهامای ایالات متحده آمریکا و سنگاپور اشاره کرد.

سال گذشته حمله سایبری بدافزار واناکرای به بیمارستان‌ها و کلینیک‌های بهداشت و درمان و خدمات پزشکی در انگلستان بدون شک یکی از بزرگترین حملات سایبری در طول تاریخ بود که مشکلات بی‌سابقه و وحشتناکی را برای کادر پزشکی و بیماران ایجاد کرد و وضعیت سلامتی بسیاری از افراد را به طور مستقیم تحت‌تاثیر قرار داد.

گزارش‌های منتشر شده از سوی وب سایت تک‌کرانچ حاکی از آن است که اطلاعات بالغ بر ۷۵ هزار نفر از بیمارانی که در سیستم دولتی بهداشت و درمان پرونده داشته و پزشکان مراجعه کرده بودند، توسط حمله سایبری هکرها به سرقت رفته است.

به گفته کارشناسان و متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری، هکرها و مجرمان سایبری با دسترسی به اطلاعات و پرونده بیش از ۷۵ هزار نفر از بیمارانی که در سیستم انلاین بهداشت و درمان دولتی ایالات متحده امریکا ثبت‌نام کرده و نام و اطلاعاتشان موجود بوده، توانسته‌اند به بخش عظیمی از اطلاعات موردنظر خود دسترسی و نفوذ یافته و به اهداف خود برسند.

مرکز مربوط به سیستم دولتی بهداشت و درمان ایالات متحده در واکنش به این حمله سایبری ضمن عذرخواهی از بیماران، اظهار کرده است که با بهره گیری از دانش به روز متخصصان فعال در حوزه امنیت سایبری به سرعت درصدد برطرف کردن مشکلات مربوطه است و سعی دارد اطلاعات به سرقت رفته را بازیابی کرده و با تغییرات در پروتکل های امنیتی، به افزایش امنیت سایبری بیماران کمک کند.

البته پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری پیشتر درباره حملات سایبری گسترده به مراکز درمانی، بیمارستانی و کلینیک‌های بخش سلامت و بهداشت تمامی کشورها در جهان هشدارهای جدی داده بودند که باید هرچه زودتر اقدامات پیشگیرانه‌ای را درباره مقابله با آسیب‌پذیری در برابر این حملات سایبری پیشرفته و خطرناک اتخاذ کرده و انجام دهند چراکه در غیر این صورت، به احتمال خیلی زیاد هدف این هکرها قرار خواهند گرفت و متحمل هزینه‌های هنگفت و خسارات جبران‌ناپذیری خواهند شد.

اما با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورهای زیادی در سراسر جهان هدف این گونه حملات قرار گرفته‌اند و آسیب‌ها و خساراتی را متحمل شده‌اند. بر اساس گزارش‌های منتشر شده، آمار حملات سایبری و هک در سال گذشته  ۲۰۱۷، به اوج خود رسیده است.

سال گذشته حمله سایبری بدافزار واناکرای به بیمارستان‌ها و کلینیک‌های بهداشت و درمان و خدمات پزشکی در انگلستان بدون شک یکی از بزرگترین حملات سایبری در طول تاریخ بود که مشکلات بی‌سابقه و وحشتناکی را برای کادر پزشکی و بیماران ایجاد کرد و وضعیت سلامتی بسیاری از افراد را به طور مستقیم تحت تاثیر قرار داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha