• دوشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۷ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 97090501841
  • منبع : نمایندگی مرکزی

کاهش 19 درصدی روزهای ناسالم در اراک

کاهش 19 درصدی روزهای ناسالم در اراک

ایسنا/مرکزی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی از کاهش 19 درصدی روزهای ناسالم اراک در سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، رضا میرزایی در کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبانماه 34 روز ناسالم در اراک به ثبت رسیده است که نسبت به 43 روز ناسالم سال گذشته 19 درصد و نسبت به مدت مشابه در سال 95 نیز 60 درصد کاهش به ثبت رسیده است.

وی افزود: بیشترین تعداد روزهای ناسالم در سال 97 با 10 روز مربوط به شهریورماه و کمترین تعداد آن با 2 روز مربوط به مرداد و اردیبهشت ماه بوده است.

میرزایی با اشاره به فعالیت 285 واحد ذوب ضایعات و فلزات در شهر اراک که تاکنون 25 واحد از این تعداد پلمب شده است، تصریح کرد: متاسفانه صنایع و واحدهای آلاینده و خودروها به دنبال تعیین سهم آلایندگی هستند در حالیکه باید راهکارهای رفع آلایندگی مدنظر قرار گیرد.

مشکلات برون‌استانی عامل کاهش گاز نیروگاه

به گزارش ایسنا، در ادامه این جلسه مدیرعامل شرکت گاز استان مرکزی درخصوص مازوت سوزی نیروگاه شازند طی چند روز گذشته عنوان کرد: سهم گاز در سبد انرژی استان مرکزی 75 درصد است در حالی که این میزان در میانگین کشوری 70 درصد و در میانگین جهانی 33 درصد است.

محمدرضا سمیعی بیان کرد: در مقطعی 3 روزه مشکلاتی برای تاسیسات برون‌استانی بروز کرد که این امر باعث شد که تامین گاز نیروگاه شازند با مشکل روبرو شود.

مجبور به مازوت‌سوزی بودیم

در ادامه مدیرعامل نیروگاه حرارتی شازند اظهار کرد: نیروگاه شازند نقش حیاتی در تولید برق کشور دارد و کم و زیاد شدن تولید برق می‌تواند تبعات امنیتی به همراه داشته باشد به همین دلیل توقف کار این مجموعه ممکن نیست.

حمیدرضا بادرستانی با بیان اینکه طبق دستورات کشوری بدنبال کاهش میزان گاز نیروگاه اجازه خروج واحدها از مدار داده نشد و نیروگاه با 50 درصد ظرفیت خود و با استفاده از مازوت به تولید ادامه داد، افزود: طی 5 سال گذشته نیروگاه شازند با 98 درصد سوخت گاز فعالیت داشته و حتی امسال تولید را با 99 درصد سوخت گاز ادامه داده است، اما زمانی که شرایط اضطرار بروز کند باید براساس مباحث امنیتی و تبعیت از سیاست‌های ملی عمل شود.

وی تاکید کرد: نیروگاه قطعا از این شرایط راضی نیست چراکه قیمت هر لیتر مازوت سه تا چهار برابر قیمت هر مترمکعب گاز است، راندمان واحدها را کاهش می‌دهد، به تاسیسات آسیب می‌زند و آب زیادی نیاز دارد، اما در شرایط اضطرار مجبور به استفاده از مازوت هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha