به گزارش ایسنا،«علیرضا نورا» افزود: استفاده از فرصتهای ویژه سیستان و بلوچستان چون مرز، معادن، منطقه آزاد و مانند آن میتواند در رونق و اشتغال مردم این استان نقش موثری داشته باشد.
وی در ادامه گفت: فرمانداران موظف به تدوین شناسنامه و سند جامع از شهرستان حوزه خود هستند.
معاون استاندار خاطرنشان کرد: روند بررسی طرحها در سیستان و بلوچستان با جدیت دنبال میشود به طوریکه دستگاههای اجرایی هم مکلف شدند تا حصول نتیجه همراه با متقاضی در سیستم بانکی طرحها را رصد کنند.
نورا افزود: بانکها نیز متعهد شدند طرحهایی که مصوب شده را با سهلترین روش و تضمین حداقلی پرداخت کنند.
معاون استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با اختصاص و پرداخت اعتبارات اتفاقات مهم در حوزه اشتغالزایی استان رقم خواهد خورد به طوری که حدود 14 هزار شغل ایجاد میشود.
نورا در ادامه افزود: هماینک سه تیم از وزارت کشور کار تدوین سند توسعه جنوب این استان را انجام میدهند که پس از تکمیل، این سند تقدیم رئیسجمهوری میشود.
معاون استاندار گفت: بنا به دستور رئیسجمهوری «بابک دینپرست» معاون هماهنگی و امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور طی یک برنامه 6 روزه از 12 شهرستان جنوب این استان دیدن و از نزدیک پیگیر برنامههای اجرایی و مشکلات مردم این مناطق شد.
وی هدف سفر معاون وزیر کشور به جنوب سیستان و بلوچستان را پیگیری وعدههای داده شده در سفر پیشین رئیسجمهوری و هیئت وزیران به این استان عنوان کرد.
وی ادامه داد: مدیران دستگاههای مختلف سیستان و بلوچستان مصوبات سفر وزیر کشور به سیستان را به طور جدی در سطح ملی پیگیری کنند.
نورا اظهار کرد: امسال محدودیتهایی در بحث اعتبارات و کاهش هزینه دولتی وجود دارد که این امر نباید در کیفیت خدمات و برنامههای بهرهوری سازمانها ایجاد مشکل کند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری سیستان و بلوچستان افزود: دولت الکترونیک یکی از راههای مناسب و مهم در زمینه توسعه و پیشرفت بشمار میآید که توجه و عملیاتی شدن آن نقش مهمی در خدمترسانی به مردم دارد.
انتهای پیام
نظرات