پیام شریفی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در فاز اول انجام کار، با همکاری کارشناسان معاونت فنی اداره کل، ۲۵هزار نشاء گیاهان دارویی در محل نهالستان گریزه سنندج تولید شده است.
وی تصریح کرد: این نشاءها جهت استفاده در پروژههای بیولوژیک آبخیزداری و آبخوانداری از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی و در قالب عملیات کپه کاری و بذر پاشی، احیاء و غنی سازی مراتع مورد استفاده قرار گرفته است.
شریفی افزود: تعداد 230 هکتار از اراضی ملی طی عملیات احیا و غنی سازی مراتع با استفاده از گیاهان داروئی در استان احیا شده است.
رئیس اداره بهرهبرداری منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان، بیان کرد: این نوع گیاهان با توجه به نیاز سنجی در کل استان و بومی بودن گونهها، انتخاب شدند.
شریفی با اشاره به فاز دوم، خاطرنشان کرد: نشاءهای تولیدشده در نهالستان به عرصههای ملی استان انتقال داده شده در اجرای عملیات بیولوژیک کپه کاری در مراتع مستقر و کشت میشود .
وی در پایان یادآور شد: در عملیات مذکور نشاءکاری با گونههای آویشن و ختمی انجام شده اما کپه کاری و بذرکاری به صورت محدود با استفاده از بذرهای کاسنی، ختمی و آویشن انجام گرفته است.
انتهای پیام
نظرات