به گزارش ایسنا، هدایت مفخم ظریفی در حاشیه نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کابردی استان آذربایجان شرقی، اظهارکرد: گروه ما در حوزه حمل و نقل باری (شهری و برون شهری) کارآفرینی کرده و در این رابطه اقدام به طراحی اپلیکیشن "شتاب" کردهایم.
وی با بیان اینکه این اپلیکشین پکیج کاملی از حمل و نقل باری است، بیان کرد: تحصیل در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه جدیدی را به رویم گشود و باعث شد تا با راهنمایی اساتید، کسب و کار خود را از سنتی به شکل هوشمند و مدرن تغییر دهیم و با دید باز فعالیتهای خود را پیگیری کرده و مدیریت نوین را در امور پیاده کنیم.
وی با اشاره به مزیتهای تغییر سیستم سنتی به مدرن، بیان کرد: زمانی که بطور سنتی اقدام به این کار میکردیم، با یک سری مسایل و مشکلات درگیر بودیم، اما اکنون با اتکا به فرمولهای مدیریتی و روشهای نوین، مسایل را سادهتر و روانتر حل میکنیم.
این کارآفرین در این رابطه افزود: سیستم حمل و نقل باری دارای تنوع بسیاری است، از این رو اپلیکشین شتاب نیز پیچیدگیهای خاص خود را دارد.
وی با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی صرفا برای اخذ مدرک، تحصیل نکنند، یادآور شد: دانشجویان به گونهای دانشاندوزی کنند که بعد از فارغالتحصیل شدن علم خود را با عمل آمیخته و اشتغالزایی کنند.
این دانشجوی کارآفرین خاطرنشان کرد: دانشجویان باید مهارت آموزی کرده و از فرصتها استفاده کنند و همچنین هر آنچه را که در کلاس فرامیگیرند، بر آن مسلط شده و بتوانند کاربردی کنند.
مفخم ظریفی با بیان اینکه پیشنهاد میکنم دانشگاهها مهارت محوری و آموزشهای کارگاهی را توسعه دهند، گفت: باید دانشگاهها را به تکنولوژیهای نوین تجهیز کرد و دانش را بصورت عملی به دانشجویان ارائه داد.
انتهای پیام
نظرات