• سه‌شنبه / ۲۵ دی ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 97102513587
  • خبرنگار : 71567

رئیس دانشگاه علمی کاربردی:

دانشجویان علمی کاربردی از حمایت‌های مسئولان برخوردار نیستند

دانشجویان علمی کاربردی از حمایت‌های مسئولان برخوردار نیستند

رئیس دانشگاه علمی کاربردی میزان هزینه‌های اشتغال پذیری فارغ‌التحصیلان این دانشگاه در مقایسه با سایر دانشگاهها را ۱۰ درصد عنوان کرد و گفت: متاسفانه دولت و سایر مسئولان هیچ حمایتی از دانشجویان علمی کاربردی انجام نمی‌دهند و تمامی هزینه‌های اداری و حتی آموزشی دانشگاه از جیب خود دانشجویان تامین می‌شود . بنابراین انتظار داریم ایده پردازان تاسیس این دانشگاه و دولت حمایت‌های خوبی از دوره‌های مهارتی و دانشجویان داشته باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر محمد حسین امید در گردهم‌آیی دانش آموختگان دانشگاه علمی و کاربردی استان تهران که امروز در تالار وزارت کشور در حال برگزاری است، با تاکید بر این که فارغ‌التحصیلان این دانشگاه از اشتغال پذیری بسیار بالایی برخوردار هستند، گفت: اگر بخواهیم مقایسه‌ای بین وضعیت اشتغال پذیری فارغ‌التحصیلان دوره‌های مهارتی با سایر دانشگاهها داشته باشیم، دانشگاه علمی کاربردی وضعیت خوبی در این زمینه دارد به طوری که بر اساس آمارهایی که مسئولان مختلف اعلام نمودند برای ایجاد یک شغل برای هر فارغ‌التحصیل در کشور اعتباری ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان نیاز دارد درحالی که این وضعیت در دانشگاه علمی کاربردی بسیار پایین‌تر است و کسانی که دوره‌های مهارتی را آموزش دیده‌اند به ۱۰ درصد این اعتبار نیاز دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: علی‌رغم نقش پررنگ دانش آموختگان مهارتی در عرصه‌ اشتغال پذیری کشور، متاسفانه دانشجویان علمی کاربردی از هیچ حمایتی در کشور برخوردار نیستند و دانشجویان این دانشگاه همه هزینه‌ها را از جیب خود پرداخت می‌کنند. علاوه بر آن هزینه‌های اداری این دانشگاه نیز از جیب دانشجویان تامین می‌شود.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی خاطر نشان کرد:‌ متاسفانه دولت هیچ حمایت مالی از دانشگاه علمی کاربردی انجام نمی‌دهد و دانشجویان شهریه پرداز هستند به گونه‌ای که برای یک دوره‌ کاردانی حدود ۵ میلیون تومان از جیب خود هزینه پرداخت می‌کنند و البته بخشی از این هزینه‌ها در مراکز خرج می‌شود و بخشی نیز به عنوان هزینه‌های اداری برای ستاد دانشگاه علمی کاربردی صرف می‌شود.

دکتر امید خاطر نشان کرد:‌ طی سه سال ریاست بر دانشگاه علمی کاربردی، برای این که دانش آموزان کشور برای ورود به رشته‌های مهارتی تشویق شوند تلاش‌های زیادی را انجام دادم. البته برای عملی شدن این امر لازم است که تسهیلات زیادی به حوزه‌ مهارتی تخصیص پیدا کند.

امیدوار هستیم پیشنهاد این دانشگاه در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس که بر اساس آن تاکید می‌کنیم ۷۵ درصد هزینه‌های دانشگاه با کمک صندوق رفاه تامین می‌شود، مورد تصویب مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی همچنین تاکید کرد:‌ نمایندگان مجلس شورای اسلامی این قول را داده‌اند که برای ارتقاء دانشگاه علمی کاربردی حمایت‌های لازم را داشته باشند. امیدوارم این حمایت‌ها عملی  شود تا ما بتوانیم به توسعه کیفی دانشگاه بپردازیم.

دکتر امید تاکید کرد:‌ در سال جاری بیش از ۱۰۰ مرکز نوآوری در دانشگاه جامع علمی کاربردی راه اندازی کرده‌ایم و قرار است این مراکز از ایده‌های دانش آموختگان و دانشجویان این دانشگاه تولید ثروت داشته باشند. خوشبختانه امسال نیز موفق شدیم قرار دادهای بسیار خوبی را در این حوزه داشته باشیم. به گونه‌ای که برخی از طرح‌های کاربردی ما در نمایشگاه بین‌المللی امسال برگزیده شد و غرفه این دانشگاه به عنوان غرفه برتر نمایشگاه معرفی شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی درپایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر این دانشگاه در کنار ظرفیت‌ها و توانمندی‌های  که دارد از وضعیت با ثبات خوبی برخوردار است و جایگاه این دانشگاه نیز در برنامه ششم توسعه تصویب شد و بر اساس آن نیز یک سری تسهیلات برای دانشگاه پیش بینی شد اما اجرایی شدن این تسهیلات نیازمند حمایت‌های بیشتر مسئولان دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha