• یکشنبه / ۷ بهمن ۱۳۹۷ / ۰۲:۲۹
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 97110603133
  • خبرنگار : 71567

انتقاد رئیس دانشگاه علامه از تفاوت حقوق اساتید دو وزارتخانه علوم و بهداشت

انتقاد رئیس دانشگاه علامه از تفاوت حقوق اساتید دو وزارتخانه علوم و بهداشت

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تفاوت دریافتی استادان دانشگاه‌های دو مجموعه علوم و بهداشت انتقاد کرد و گفت: لازم است دولت و مجلس در شرایط فعلی و قبل از تصویب نهایی بودجه با جابه‌جا کردن یک سری اعتبارات، ردیف مشخصی برای اجرایی کردن این امر در نظر بگیرند.

دکتر حسین سلیمی در گفت و گو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب از تفاوت دریافتی‌های استادان دانشگاه‌های دو وزارت‌خانه بهداشت و علوم انتقاد کرد و گفت: در حال حاضر حقوق استادان دانشگاه‌های علوم پزشکی، حتی در رشته‌های مشابه بین دو وزارتخانه نظیر "آمار"، "معارف اسلامی"، "تربیت بدنی"، "زیست شناسی"، و غیره بسیار بیشتر از حقوق استادان دانشگاه‌های وزارت علوم است. مثلاً یک استاد آمار در دانشگاه علوم پزشکی چندین میلیون بیشتر از استاد آمار دانشگاه‌های وزارت علوم دریافت می‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: اگر بر اساس بودجه پیشنهادی سال ۹۸ بخواهیم یکسان‌سازی در دریافتی‌های استادان دو وزارت خانه داشته باشیم، دیگر بودجه‌ای در اختیار دانشگاه‌ها نخواهد ماند و این مراکز با مشکل مواجه می‌شوند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با تاکید بر اینکه یکسان سازی حقوق استادان دو وزارتخانه علوم و بهداشت، نیازمند تصمیم گیری در مجلس شورای اسلامی است، گفت: این تصمیم باید در مجلس اتخاذ شده و در لایحه بودجه ۹۸ نیز گنجانده شود.

دکتر سلیمی با بیان اینکه به نظر ما یکسان سازی این حقوق امکان پذیر است، بیان کرد: به این دلیل که مبالغ آن در ردیف بودجه‌های کلان آنچنان زیاد نیست که نتوانند کار یکسان سازی را انجام بدهند، اما اگر هم یکسان‌سازی اتفاق بیفتد بودجه آن نباید از سرجمع بودجه فعلی وزارت علوم باشد چرا که در این صورت فشار زیادی به بخش‌های دیگر وزارت علوم، نظیر پژوهش، تأمین وسایل و تجهیزات آزمایشگاهی، خدمات دانشجویی و غیره وارد خواهد شد.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی همچنین خاطر نشان کرد: ما امر یکسان سازی حقوق استادان وزارت علوم با وزارت بهداشت را مکرر در جلسات مختلف پیگیری می‌کنیم. حتی این موضوع در جلسه چند ماه گذشته رؤسای دانشگاه‌ها با کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز مطرح شد که البته مجلس شورای اسلامی و بخش آموزش عالی سازمان برنامه‌ریزی و بودجه در این زمینه با ما هم عقیده هستند اما اعتبار و بودجه آنها ناکافی است و ما مطمئن هستیم این دو نهاد و سازمان تا جایی که امکان داشته باشد به اجرایی کردن این امر کمک خواهند کرد. ضمن اینکه این امر با جابجا کردن برخی اعتبارات در لایحه بودجه ۹۸ قابل اجرا است و در حال حاضر زمان خوبی برای مطرح کردن این موضوع می‌باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۷ ۰۹:۲۶

تبعیض است. این در حالی است که اساتید علوم پزشکی حق محرومیت از مطب هم می گیرند و با این وجود اکثر آنها مطب هم دارند.

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۷ ۰۹:۴۰

حقوق هردوشان نسبت به بهره وریشان خیلی زیاده در اروپا حقوق استاد معمولی حدود 5 هزار دلاره و حقوق کارگر 2 هزار دلار در ایران این نسب 5 به یکه

avatar
۱۳۹۷-۱۱-۰۷ ۱۱:۲۶

هر کس برای منافع خود تلاش می کند بیچاره خیل بیکاران با این گرانی خرد کننده حتی سخنگو هم ندارند، خدایا به امید تو ...