• سه‌شنبه / ۹ بهمن ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 97110905042
  • خبرنگار : 71591

ابراز نگرانی کنگره آمریکا از ادغام فیس‌بوک با سایر پیام‌رسان‌ها

ابراز نگرانی کنگره آمریکا از ادغام فیس‌بوک با سایر پیام‌رسان‌ها

به نظر می‌رسد که اعضای کنگره ایالات متحده آمریکا از احتمال ادغام و یکپارچه سازی شبکه‌های اجتماعی فیس‌بوک با پیام‌رسان‌های واتس‌اپ و فیس‌بوک مسنجر ابراز نگرانی کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، چندی پیش بود که مارک زوکربرگ، مؤسس و مدیرعامل شرکت فیس‌بوک خطاب به گزارشگران و خبرنگاران اعلام کرد که قصد دارد شبکه اجتماعی فیس‌بوک را با سایر اپلیکیشن های زیرمجموعه آن یعنی واتس‌اپ و فیس‌بوک مسنجر یکپارچه سازی و ادغام کند تا بدین ترتیب به کاربران این امکان را بدهد در صورتی که یکی از اپلیکیشن‌های مربوطه را ندارند، بتوانند برای دوستان و مخاطبان خود در سایر برنامه‌ها پیام ارسال کرده و با آنها ارتباط برقرار کنند.

این خبر که برای بسیاری از کاربران در شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها جالب توجه بود و موجب خرسندی و خشنودی آنها شد، سر و صدای بسیاری از نمایندگان و اعضای مجلس کنگره در ایالات متحده آمریکا را درآورد و جنجال‌های متعددی را در این خصوص ایجاد کرد.

بر اساس گزارش وب سایت the verge ، آنها با انتشار بیانیه‌ای در این خصوص از چالش‌های امنیتی پیش روی این تصمیم ابراز نگرانی کرده و این غول تکنولوژی را از انجام و اجرای چنین کاری منع کرده‌اند.

آنها بر این باورند که رسوایی امنیتی و اطلاعات فیس‌بوک در سال گذشته می‌تواند تأثیرات مخرب و منفی متعددی بر روی دو اپلیکیشن پیام‌رسان دیگر داشته باشد و امنیت سایبری و حفاظت از اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران این اپلیکیشن‌ها را نیز تهدید کرده و به مخاطره بیاندازد.

سال گذشته بود پس از آنکه وب سایت‌ها و رسانه‌های خبری بسیاری گزارش کردند که شبکه اجتماعی فیس‌بوک با یک مؤسسه تحقیقاتی و مشاوره سیاسی انگلیسی تحت عنوان کمبریج آنالیتیکا در انتشار اطلاعات شخصی و خصوصی کاربرانش همکاری داشته، مردم و منتقدان بسیاری فیس‌بوک را به خیانت در امانت و همکاری با نهادهای دولتی و تحقیقاتی و همچنین نقض حریم شخصی کاربران متهم کردند. این شبکه اجتماعی به سرعت در آماج حملات شدید کاربران بسیاری در سراسر جهان قرار گرفت، به‌گونه‌ای که تعداد کثیری از شرکت‌ها و افراد معروف به بستن و غیرفعال کردن صفحات مجازی خود در فیس‌بوک اقدام کرده و استفاده از این شبکه اجتماعی را ننگی برای دنیای مجازی توصیف کرده‌اند.

طبق گزارش‌های منتشره، اطلاعات بالغ بر ۸۷ میلیون نفر از کاربران فیس‌بوک در اختیار مؤسسه کمبریج آنالتیکا قرار گرفت و افشا شد.

پس از انتشار خبر رسوایی فیس‌بوک و نقض حریم شخصی کاربرانش، افراد مشهور و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری اقدام به حذف صفحه کاربری خود در این شبکه اجتماعی کرده‌اند تا بدین ترتیب، اعتراض خود را نسبت به سهل انگاری فیس‌بوک نشان دهند.

با اینکه فیس‌بوک در تمامی روزنامه‌ها و شبکه‌های اجتماعی از تمامی کاربرانش در این خصوص عذرخواهی کرد و در بیانیه‌ای نیز احتمال هرگونه جاسوسی و افشای اطلاعات آنها را رد کرد، اما همچنان خشم عموم مردم در سراسر جهان نسبت به این شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار فروکش نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha